Yeni Gelişiyorum Tecrübenizi Paylaşır mısınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kxcxkbey tarafından 13 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kxcxkbey

kxcxkbey User

Gemim, goliath 20 lf-3 7 BO-2 4 irisim var. Biraz uridiumum var, uridium biriktiriyorum.
    Uridiumla iris ya da lf3 almak istemiyorum credi ile fulleyebilirim diye düşünüyorum iris ve lf3 leri.
    Gemim oldukça güçsüz tek başıma zor slot kesiyorum, uridyumu ne için harcamalıyım? Pet mi almalıyım, diroid uçuş düzeni mi? sizin fikirleriniz varsa açığım.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kesinlikle uridium ile iris BO2 ve LF-3 almanızı ben de tavsiye etmem. Diroit uçuş düzeni de yine boşuna uridium kaybı olur sizin için.Öncelikli tavsiyem bol bol skylab üzerinden promerium transferi yapın ve böylece kredi kasın bunlarla her saatin alışverişine basmaya çalışın.Alışverişe basarken abartılı rakamlar vermenize gerek yok. Örneği 10m ise normal fiyatı 5m 7m vs deneyin zira en fazla paranız geri gelir.Gelişme zarfında bolca kristallon ve mümkünse cubikon kesin derim.Böylece uridium ve krediyi aynı anda kasmış olacaksınız. 30 LF-3 ve 10 BO2 sınırını geçtiğinizde zeta kapısı yapabilir konuma gelirsiniz.Uridiumunuzu iyice biriktirip, 4.9 TL(şu anki indirimsiz fiyatı) karşılığında 1 haftalık uridium avantaj paketi alıp, zetaya basın.Ancak unutmayın ki bir zeta yaklaşık olarak, tanesine 100 uridium verdiğinizi düşünürsek, 150.000-175.000 uridium karşılığında açılacaktır.%25 indirimle bu miktarı 120.000 seviyelerine çekebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. kxcxkbey

kxcxkbey User

Cevabınız için teşekkür ederim pet önermez misiniz peki? kapı yaparken işime yarar mı yoksa o da uridium kaybı mı olur? Şu an yönelmem gereken tek şey lf3- bo2 irislerimi fulleyip kapı açmak mı?

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şöyle bir durum var.Eğer zeta yaparım diyorsanız, PET gerekmez pek ki tavsiyem bu yöndedir.Ancak, uridium ve kredi kasmak için kutu toplarım diyorsanız, PET alıp otomatik toplayıcı almanız gerekmekte.Yani PET tamamen sizin nasıl uri-kredi kastığınıza bağlı.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.