Yeni : GEM-XII Ambar Genişleticisi !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar :) Görüyorum ki forum yenilenmiş hayırlı olsun gerçi eski forum hesaplarının bu foruma gelmemesi eski forumcuları (benim gibi) bi hayli yıktı ama olsun :)

Neyse sizi bunlarla üzmeyelim :D Karşınızda GEM-XII Ambar Genişletici !

Biliyorsunuz ki Palladium ve Skylab den beri ambarlar çökmüş durumda. Oradan 50 Paladyum şuradan 1000 Promerium şurdan 100 Seprom derken feleğiniz şaşıyor. Ve maalesef 2400-3000 ambar ise bunu karşılayacak nitelikte değil ne yazık ki. Bilim adamları bu sorunu incelemiş ve pilotlara bu yeni GEM-XII ambar genişleticisini yapmıştır.

Bu Elit Genişletici ile ambarınızı moleküler kompres ile 3 KAT büyültebileceksiniz !

Yani bu demektir ki 1.000 Ambarınız olursa 1000x5 = 3.000 Ambar yerine sahip olabilceksiniz !

Bunun ne gibi mi avantajları var ?

Paladyumda daha çok vakit ayırabilmenizi sağlayacak

ARGE - Vuruş için Sepromlarınızı daha düzenli koyabileceksiniz.

Skylabden gelecek para sizi daha çok tatmin edecek !

Fiyat : Bu kompresör RSB-75 gibi her haftasonu 50.000 U ya sizinle olacak. Ayrıca yakında işlemde olacak Açık Arttırma sisteminde AEGIS ile beraber Haftalık sistemde bulunacak.

Son düzenlenen: 6 Aralık 2013
  2. Gerçekten gerekli bir ekstra ama daha şu andaki 2 katına çıkarıpda 2. de 5 kata çıkarsa biraz fazla olur. 3 Kat daha mantıklı..

3. Ama 3 kat gene biraz az olur ama neyse önemli olan müşteri memmnuniyeti :D

4. eray

eray User

3 katta bence çok olur.nedenini kısaca açıklayayım.benim gemimin kapasitesi 5000,aegis ve vip var.ben hemen gönder seçeneğiyle 1200 uridiuma göndersem bunun karşılığında 7,5m kredi olacak.kaldı ki citadelde bunu hesaplarsak daha da yüksek bir rakam ortaya çıkıyor

5. bana gereksiz gibi geldi tabi düşünmüşsün ugraşmışsın ama aegisle 5k ambar oluyor bu sayede yetiyor bide yanında sınırsız hammedde ticareti varsa keyfine deyen olmaz oy kullanmıcam

6. Cellatus29

Cellatus29 User

gereksiz bence bunun yerine 15lik slot cpu konusu açsan daha mantıklı olurdu ama emeğe saygı bu arada yeni forumumuz hayırlı ugurlu olsun :)

7. 15 lik SLOT ne işe yarıcak onu anlamadım :D

eray

Zaten bu yenilikler oyunculara yardım amaçlı. 7.5M oyuncuları bayağı tatmin eder diye düşünüyorum.

Hem sırf skylab değilki paladyum toplarkenede daha fazla vaktiniz olacak.

8. eray

eray User

bunu citadelde düşününce çok yüksek bir değer oluyor ve bu güçlü oyuncunun dahada güçlü olmasına neden olurdu.ancak dediğin konudan bende müzdaribim,palladium deponun düzenini alt üst ediyor.xenomit gibi olabilir o da.ancak düşüncene de saygı duyuyorum

9. yorum yok gelecek nasıllerın onunu kesmemek lazım :D

10. katılıyorum gerçekten ama 15de yetmez 17 olsun

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. Yenı forumumuz hayırlı olsun bu arada oyunda herkezın aegısı yok be kardes :)

12. Hehee :D :D Citadel ile hızlı satım yapabileceğim :D :D Bol bol kredi ve boom :D

Hızlı satım yapabilecek kişileri düşünün ne kadar kredi satarlar.

Biraz pahalı olur o kadar tamam olumlu :)

Not:Orada 1000x5=3000 yazmışsın :) dalgınlığına geldi galiba.

13. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Citadel ambar genişletici ve vip ile 9bin ambara sahip olabiliyor. Seprom deposuda 9bin, yani gönderimde herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca arge ve pet protokolleri ile ambar genişletebilirsiniz. Böyle bir cpu boşa ve fazladan maliyeti doğurur. Credi sorununun önüne geçilemez, açık arttırma uçuk sayılara çıkar. Desteklemiyorum

Keyifli Forumlar

14. Loonie ne yaptın Allah aşkına senin gibi grafik dehasına bu görsel yakışıyor mu ? :D

bence biraz daha uğraş görseli düzelt :D

Konuya gelirsek bence neden olmasın :D

15. olabilir ama aegis ve citadel için fazla olur o yüzden aegis ve citadel olan kişiler kullanamasın ama diğer kişiler kullansın birde ihalede de olsun yoksa kimse onun için 50k uri vermez ihalede olmazsa 50k uriye satılırsa kimse almaz amann olmasada olur diye geçiştirip giderler bence +1

16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Citadelin 8 k ambarı var bununla birlikte 12 k olur + depo argesinden %20 geliyodu sanırım 14.400 oldu eğer yanlış bilmiyosam pete istediğin türden protokolü istediğin kadar koyabiliyosun 12 slotu var %12 depo arttırandan koyarız full %144 artar etti 35.163 ambar :D Buna full promerium göndersek 35 m %30 ticaret bonusu pet modülüyle 45.5 m pomerium sadee 1250 uridium citadel için bi fikir bulman lazım ama diğer gemiler için kesin olmalı + 1

17. +1 anketli olsaydı keşke :D
    modum herkesin citadeli yok ama :)

18. Citadele bir sınır getirilebilir...

19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aslında citadel değiştirilsin dedimde sonuçta 300 k urilik gemi bence sınır getirilmesin :D

20. 300.000k uri ?
    açık arttırmada aegisten ucuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.