Yeni Gemi Alınmaya Değermi ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Flawless(*) tarafından 16 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Savaş bileti ile gelen gemi alınmaya değer mi?

2. Ben gemiyi, 4 lazer, 4 roket ve 2 tasarımınıda aldım fakat modülleri olan solaceyi hala geçebilen bir gemi değil.

üstelik yeteneği venom cyborg gibi darbe puanlarına vurmuyor.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer Solace için olan %15 NPC hasarı modülü yoksa almaya değer bence, 15 lazer slotu ve tasarım+modül ile %14'lük bir hasar artışı veriyor bize :)

4. Tasarımdan %10 hasar almak için İki solaris tasarımınında aynı grupta olması,aynı haritada olması ve parlaması gerekiyor.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konunuza daha uygun olacak şekilde düzenledim.

Solaris'i kullanmaya fırsatım olmadı lakin tecrübelerime dayanarak Solacenin gerekli modülleri olmayan arkadaşlar için çok verimli bir gemi olacağını düşünüyorum.Ayrıca Kapı dönmek içinde güzel duruyor gibi :)

Savaş biletini almanız sizlere İ-OİL , EİR ve diğer kaynakları fazlasıyla sağlayacağı için bence kesinlikle almaya değer. :) Etkinlikle ilgili detaylara Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.