Yeni Gemi Beklentisi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 16 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Yeni gemi gelecek mi bilgisi olan var mı ? Elimdeki iacları tüketicem ama yeni gemi gelir diye yılbaşını bekledim ses seda çıkmadı.

2. oben

oben User

geldi ya spectrum plus geldi yılbaşında geldi zaten..

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Şu konuyu takip etmenizi öneriyorum. ;)

İyi forumlar dilerim. :rolleyes:

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Hemen inceliyorum :)

5. fenrir58

fenrir58 User

etkinlik bitene kadar bekle derim, plutusta bolca modül düşüyor, hangi gemiye güzel modül düşerse onu alırsın. özellikle spectrum plus için %10 üstü bir hız modülü çıkarsa çok faydasını görürsün güncel şartlarda (trenlere karşı özellikle). full citadel ise yapacak bir şey olmuyor da çok tren rezil ettim günlerdir :) pasif %25 kalkan bonusu güçlendiriciler vs derken, 10 tane kalkan koyunca 1.5-2m kalkan yapıyor silah sayısı az olsa da pratikte diğer gemilerden daha fazla silah takıyorsun. kasılmak / gelişim için ise zaten solaris pusat goli solace plus hepsinin kendine göre avantajları var yeni gemi çıktığında çok üzülmezsin niye aldım diye.

6. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenmiştir.
    Gösterdiğim konuyu takip edin. ;)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.