Yeni gemi keres

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Besyokar tarafından 7 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Besyokar

Besyokar User

iyi günler bu gemiyi test eden arkadaşlar gemi nasıl alınmalımıdır değer mi 500 oil hibrit mikrottrans e gemide düz 500 oil var şu an alınmayı değiyor mu

2. ateistkeci

ateistkeci User

Geminin durumu nasıl? Geliştirmelerin ne durumda?

3. Besyokar

Besyokar User

46 pro 33 16 lal 21 bo3 10 tanesi 16 lvl geri kalan şeyleri full 17 mikrotransistor 7 hibrit işleyici 137 nano kondansatörü 500 oil var açıkçası geminin görünümünü beğenmedim özelliği iyiyse alınmalıdır bununla yeni solace tasarımı arasında kaldım

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

O biraz tartışılır bi konu. Hız olarak solaceden daha hızlı ( modülleri alınır ise ) Hasar yeteneği hakkında bir şey söyleyemiycem ama bana cok düşük geldi. Ama düşmana ışınlanma yeteneği güzel onu beğendim :) o kadar şey vermeye değer mi ? Değmez. Oil sorun değil 2000'e yakın oilim var ama geri kalan şeyler biraz zor. indirimli bir şekilde satın aldığımızda bile 3 milyon uriyi geçiyor.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer geliştirmelerle ilgili sorunun yoksa almaya değer bence :p

6. hedefim

hedefim User

Dostum adına çok üzgünüm fakat tek çare mahkemeye vermek siber suçlardan başka türlü gemiyi geri alamazsın bigpointin yapabileceği birşey değil bu hesap çalınma olayı. Şu oyuna atılan linki bile açmayacaksın keylog falan her şeyi yapıyorlar linke tıkladınmı hop pc kendi kendine mause hareket ediyor falan arkadaşın başına gelmişti . Program oto falan bunlarla ilgili de çok var . Tahminimce oralardan bulaşmıştır sana da . Geçmiş olsun...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2020
  7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Önce konu başlığınızı düzenledim. Kendi fikrimi belirtmem gerekirse özellikleri benim savaş stratejime uygun olduğu için ben almayı planlıyorum. Fakat savaşmaktan daha çok kasılma planlı bir yol ilerliyorsanız keres gemisini almayıp eksik olan geliştirmeniz varsa oillerinizi orada kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Besyokar

Besyokar User

solace tasarımını almaya karar verdim gelirse tabii konu kilitlenebilir

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.