Yeni Gemi Tasarımlarının Tanıtımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıııııııı tarafından 6 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Her gelen tasarımda neden 2d ve 3d oyun modların da tanıtımları yapılmıyor ? tasarımı alacağım ama neye göre alacağım sadece gif şeklinde atılmış görseller var ki bu çok yetersiz önceden çıkacak gemi veya tasarımların en azından videoları olurdu şuan yok. Mümkünse yeni spectrumların oyun içi görseli veya videosu varsa buraya yani konu altına atabilmeniz mümkün müdür ?

NoName45_, AssasinsTR ve BelongDemirhan bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Düzenlenmesi devam eden oyunda bulunan tüm gemi ve tasarımları SSS bölümü 2D üzerine oluşmaktadır. 3D eklemelerinin yapılıp yapılmayacağı kesin değildir. Ancak pek bir farkı olmayacaktır (artık venom hariç :( )

İyi Forumlar.

ıııııııı bunu beğendi.
  3. Esenlikler.
    Artık tasarımlar çok da kolay elde edilmiyor. Bu yönden fikrini olumlu buluyorum, vereceğim emeğe değecek mi değmeyecek ki görmeliyiz.

ıııııııı bunu beğendi.
  4. İyi ama osiris solace almıştım mesela diğer 2 tasarımı oyunda alanlardan görmeye çalıştım bir geminin oyun içinde görseliyle forumda ki görseli aynı olmayabiliyor malesef burada boyut ve efektler dahil. Bunun için bir çalışma yapılacak mı ? Yani tanıtımı iyi yapılmıyor alacağım ama sırf görmediğim tasarımıda almak akıllıca gelmiyor.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Malesef,

SSS bölümü bizler tarafından hazırlanmaktadır. Sahip olmadığımız içeriklerin tanıtımını yapamıyoruz :(.

İyi Forumlar.

ıııııııı bunu beğendi.
  6. Peki teşekkür ederim en azından oyuncular belki yükleme yapar onları bekleyeyim.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. neden biz bi konu açmıyoruz ? tüm forum bişiler eklesin modumuz da editler güzel olmaz mı ?

ıııııııı ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Aslında içerik açısından konu açma talebinde bulunabilirim.

İyi Forumlar.

9. çok güzel olur, gerekli bir çalışma.

10. Bence de çok güzel olur bizim bu konuda yapabileceğimiz bir yardım var mı ?

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İçerik hakkında birkaç düşüncem var. Oluşturduktan sonra sizlerin de yardımı iyi olacaktır.

İyi Forumlar.

ıııııııı bunu beğendi.