yenı gemı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **(V.A.T)göklerinkor tarafından 16 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Resim ekleme yönteminiz yanlış olmuş.

Mesajlarınıza resim eklemek için buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. yeni golı tasarımı yaptım kendı açımdan hazar fen nıye yenı solo turk benzemsınkı yenı golı tasarımı bu yaaprsanız bana ne gıbı bır odul verirsiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2015
  4. Fikir gerceklesirse odul verilmez. Sadece fikir oyunu guzellestirmek amaciyla eklenir.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben size bu bölümün amacını defalarca açıkladım , Aynı konuyu defalarca açtınız.

Artık aynı yorumları yapmaktan da acayip şekilde usandım.

Son bir kez yazıyorum , Aynı konuyu bir kez daha açarsanız , Cezai işleme tabi tutulacaksınız.

Bu bölüme açılan konular , Eğer Destek görürse Merkeze bildirilir. Fikir konusunun uygulanıp , uygulanmayacağı , Almanya da ki Tasarım ekibinin nihai kararına bağlıdır.

Bu tür fikirlerde uygulanması durumunda , ödül verilmesi gibi bir durum SÖZ KONUSU değildir.

Alabileceğiniz en büyük ödül , FİKRİNİZİN UYGULANMASIDIR.

Dark Orbit olur da , Ödüllü bir Resim yarışması düzenlerse , O Zaman bu resmi paylaşırsanız ve kazanırsanız ancak o şekilde ödülü alırsınız.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 17 Nisan 2015
  6. sesli güldüm ve cok beğendim :)

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  7. ve yine çıkarcı bir açı .

8. Selahattin

Selahattin User

Yaw Adam Okadar Ugraşmış En Azından Fikir Babası Diye Bi Başlık Verin :) Havası Olsun...

canyapici bunu beğendi.
  9. _DODGE_

_DODGE_ User

Kardeş çizim güzelde oyuna geçirilen fikirlere ödül verilmiyor en büyük ödül fikirlerin oyun hayatına geçirilmesidir.

Fakat ben goliatha tasarım çıkmasına artık karşıyım hep goliath a diğer gemilerin pabucunu dama atıyorlar

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.