yeni gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [nicomedia] tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. spearhead gemi aldım ama ekstralar bölümüne cpu yerleştiremiyorum.Bilgisi olan varmı.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu öğeyi buraya yerleştiremezsin türü bir hata alıyorsanız, çerezlerinizi ve geçmişi temizledikten sonra ekipman kısmını yeniden başlatınız. Ayrıca bu işlemlerin hepsi oyuniçinde hangarda iken gerçekleşir.

Keyifli Forumlar

3. aynen defalarca tekrarladım ama olmuyor.teşekürler

sayın moderatör başka ne yapabilirim

sayın moderatör hala cevap vermenizi bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2014
  4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Lütfen flood yapmayınız bu size ceza kazandırır sözlü uyarı hakkınız dolmuş durumda.

Cpuların hepsini ekipmandan çıkarın ve ilk olarak slot arttırıcı cpu yu takın. Ondan sonra diğer malzemeleri dizmeye başlayın

iyi oyunlar

5. modum bu işin çözümü çerez falan değil :D çözüm şu:
    herhangi bir ekstrayı önce droide tak sonra sök ve hepsini gemiye tak :)

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Dediğim yöntem de işe yarayabilir :) benim başıma hiç gelmedi

iyi oyunlar

7. yarayabilir :) ben çözümü şansa droidde buldum ve sorunu çeken herkese çözüm oldu :p

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba
    bu yöntem de işe yarayabilir ben hep öyle yapıyorum ondan sorun çıkmıyor karşıma :) konuyu biraz daha hortlatmayalım lütfen :)

iyi forumlar

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Şimdi mesajları temizliyorum tekrarı halinde istemeyerekte olsa uyarı yazarım hesabına ona göre :)

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.