yeni gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve janissary1004 tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Star wars klon savaşlarındaki büyük, küçük bütün, savaş gemilerini oyuna uygulayabilir misiniz.

2. Merhaba ,

Telif hakları nedeniyle bu tür şeyler hem çok masraflı hem de sıkıntılı işlerdir. Bir çok şeyler kendine özgü formatta olması daha doğrudur.

İyi forumlar.

MKS-705 bunu beğendi.
  3. MKS-705

MKS-705 User

güzel arkadşaım bizde istiyoruz yeni gemiler falan gelsin die ama işte olmuyor bak bir oyun var ismi lazım değil ban yerim :D ordaki bir gemi ile bizim eski leonaw aynışmış adamlar ondan dolayı şikayet etmişler onlar önce almışlar lisanları falan varmış neyse aradn zaman geççti günceelleme gelince ilk o gemiyi değiştirdiler ve yeni özellik eklenerek leonaw geri sunuldu oyunculara.

evet yenilik gelsin ama herkesin kullanacğı tertemiz bir yenlik gelsin. saygılar...

4. doğru telif hakkı kısmını pek düşünemedim. peki çizim yarışması gibi bir şeyler yapılsa farklı ödüller verilse nasıl olur ? tabi kişini daha sonrasında herhangi bir sorun çıkarmaması içinde önlemde almak gerekir.

5. Merhaba ,

İlk olarak çizim yarışması yapılsa bile bunun planlanması , yarışma süreci , sonuçlanması ve daha sonra kazanan tasarım yada görselin tasarlanıp oyuna eklenmesi zaman alacaktır. Mesela uzun zamandır Türk bayraklı Goliath tasarımı isteniyordu yaklaşık 3 yıl sonra ancak oyuna eklenebildi. Hadi bunun 2 yılını çıkaralım görselin oyuna uyarlanması belki de 1 yıl sürmüştür diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Daha çok gemi olursa oyun daha eğlenceli hale gelir bence.

7. illa ki fazla gemi çeşidi oyuna farklı bir güzellik katar koruma, atak, tamir, ticari(belki) gemiler olsa büyük boyutlarda küçük gemilerin üzerinde durabileceği gemiler mesela, ayrıca gemilerle alakası yokta asteroid yağmuru, güneş patlamaları, kara delik, gibi uzay oyunu olunca bunlarda gereklidir diye düşünüyorum en azından asteroid yağmuru olabilir gibi

Son düzenlenen: 11 Mart 2015
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bunlar gelse çok eğlenceli olur. Bigpointin bir oyunu var adını vermeyeyim, oyun 3D ve savaşlar güçten daha çok oyunculuk istiyor. Benim 20-30 katım büyük ve benden daha güçlü bir gemiyle savaşıyordum. Gemisi çok büyük olduğu için adam manevra felan yapamıyordu bende adamın gemisinin dibinden vuruyordum o kadar kısa mesafeden ateş edemiyordu. Oyunda gök taşları var ve çarptığın zaman hasar alıyordun.

janissary1004 bunu beğendi.
  9. biraz saçmalık olmuş şimdi gemi büyük olunca kalkanı ve savunma sistemi daha güçlü olmalı bu gemide mesele koruma olarak küçük gemiler olacak bunları gönderecek ayrıca ağır silahlarla donatılmış olacak ezik bir gemi geldiğinde tek hamlede havaya uçuracak manevra kabiliyetinin yavaş olması küçük gemiler için avantaj olarak sadece kaçmalarına olanak sağlamalı saldırı saçma olur bence

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince başka oyunlardan bahsetme uygun değildir. Ayrıca telif hakları hangi firmada ise o firma dışında kullanılması yasaktır. Bu yüzden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.