yeni gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kadir7751 tarafından 10 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir7751

kadir7751 User

Ne zamandır açacağım bir konuydu bu güne kısmetmiş.Bu yeni gemileri kullanıpta memnun olan var mı?Bu gün şu nemesis ti sanırım ışınlanan gemi, onunla karşılaştım ve oyunu bırakmak için yeni bir sebep dedim kendi kendime.Gemi savaş anında çok az canı kalınca bir anda baya uzağa ışınlandı ve savaştan kaçtı ve bu geminin yetenekleri spearhead gibi gemilerle engellenemiyor çok güzel değil mi (shock)Hammerclaw aegisi çöpe gönderdi,cyborg venomu ve diğer tüm golileri çöpe attı.Allahtan pek yaygın değil bu gemiler oyunun dengelerini alt üst edicekler yaygınlaşırlarsa.Benim düşüncem bu yönde siz forumda takılan değerli darkorbit oyuncuları , sizin fikirleriniz nelerdir duymak isterim.Buradan da darkorbit ekibinde bu gemilere emeği geçmiş herkese sesleniyorum:
    Elinize sağlık(!) böyle gereksiz yeniliklere son hız devam güzel yoldasınız.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Ben de Syborg var güzel gemi baya güçlü. Oyunun dengesini biraz bozdu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.