yeni gemiye eşya aktarma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darmav1 tarafından 1 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darmav1

darmav1 User

beyler yeni gemi aldım eşyalarımı ona geçircem hepsini çıkardım tek tek ama yeni aldığım gemide gözükmüyo eski gemime girdiğimde envanterde ve kullanılıyo olarak gözüküyo ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

2. HaLLkEsss

HaLLkEsss User

Öncelikle aktif olan geminizden çıkış yapınız daha sonra hangardan sağda yönet tuşuna tıklayın ( malzemelerin aktif olduğu gemiye ) daha sonra üstte konfiğrasyonun solunda sağ a yön isaretine basın 2 konfi içinde bunu yapın geminin içinde malzeme kalmamış oluyor diğer geminize aktarabilirsiniz İyi Oyunlar

Umarım Yardımcı olmuşumdur herhangi bir hata ile karşılaşırsanız support a basvurun

3. darmav1

darmav1 User

eşyayı çıkardım fakat resimdeki seçtiğim yer gibi olanları nasıl aktarcam onlar gözükmüyor yeni geminin envanterinde[​IMG]

4. HaLLkEsss

HaLLkEsss User

BAKINIZ ONLAR İKİNCİ KONFİNİZDE HALEN AKTİF LÜTFEN 2 KONFİNİZDEKİLERİ ÇIKARTINIZ

YUKARIDA 1 VAR BİDE 2 VAR (1 BİRİNCİ KONFİ 2 İKİNCİ KONFİ OLUYOR ) 2 KONFİNİZDE HALEN AKTİF :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2018
  5. darmav1

darmav1 User

eyvallah hocam çok teşekkür ederim halloldu

6. HaLLkEsss

HaLLkEsss User

konuyu siliniz .

7. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Sorun bittiyse konunun kilitlenmesini talep edebiliriniz.

İyi forumlar.

8. darmav1

darmav1 User

konu kilit lütfen.

9. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.