yeni görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NUHUNGEMİSİ tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7 seferdir görev yeniliyorum lordakia imha etme ......10 dk 4-5 haritasında dayan 5 dk kristalin kesme toplam 15 dk 7*15:105 dk ve görev yeniden yapılacak neden sizin meşhur tarama sisteminizden dolayı adam bot benim canını azalttığım lordakıayı kesiyor ne grup ne mesaj almıyor ve aynı koordinatlarda yaratık kesip duruyor..........
    benim günahım ne 1.5 saatim pisikolojim ama sayın support yetkilisi şikayet var diye konuyu kitledi çıktı çözüldümü kitledinde gece yapıyorlarmış dedin saat 01 45 sen mi gideceksin benim yerime işe yarın yine yandı görev
    Ama yeter ya siz çözüm bulun veya biz başka oyun bulalım

2. Bende tek roketle hasar vereyim dedim olmadı.roketle hasar vermiyor lordakia lara.valla zor bir görev. 500 goliath daha kolay geldi bana :)

titans___ bunu beğendi.
  3. bende o görevi yapana kadar canım çıktı ama yöntemi çok basit klandan birisiye veya başka birisiyle anlaşıcaksın adam gemiye bi tane lazer koyucak sadece o sıkıcak sen kesicen o sıkıcak sen kesicen o şekilde bitiricen görevi sonrada onunkini yaparsınız aynı şekilde başka yolu yok benim fark ettiğim

4. ONETÜRK

ONETÜRK User

arkadaşlar yan bi geminiz varsa girin ona ya da yeni bir tane açın lordakiaya sıkın ve daha sonra görevi yapacağınız gemi ile x4 atın direk 50 bin oluyor zaten hasar. benim bu görevi yapmam 20 dk sürdü :))

5. x4 olayını bilmiyodum yapana kadar canım çıktı benim ya :D ama sinir krizi geçirmeden yapmamda bi başarı bana kalırsa

titans___ bunu beğendi.
  6. İyi yöntemmiş ama x4 ne kadar vuruyorsa o kadar hasar geliyor demi?

Bunu her yere yayın :D

7. ONETÜRK

ONETÜRK User

eveet orası öyle tabi x4 k vuruyosa görevede o kadar işliyor.

8. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Üyemize teşekkürler. Üyemizin dediği gibi yaparak görevin o kısmını rahat birşekilde geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

9. titans___

titans___ User

arkadaş önceden sölesene yaptım o şekil aklıma gelmemişdi daha yeni 5li roket takcam ne gıcık görev gelmiyor diyordum acısını fena çıkardı bu görev

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2016
  10. Merhaba ,

Konuya gerekli cevapların verildiği düşüncesi ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.