Kutlama Yeni Görevler Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 22 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gerçekten DO yönetimini tebrik etmek istiyorum. Gelişmekte olan adamları düşünen tek bir olumlu çalışmaları yok! Tam yeni görevler geliyor rahat edeceğiz derken, GÖÇEBE'nin yaptığı duyuruyla son dakika golü yemiş bulunuyoruz. 22 seviye adam zaten her şeye ulaşmıştır hâlâ ne görevi bu ? Tüm seviyelere dağıtılsın bu görevler derken adamlar 22+ yapıyor ne anladık biz bundan ??! :mad:

Artık sizlere diyecek söz bulamıyorum gerçekten...

FastPick bunu beğendi.
  2. FastPick

FastPick User

Bilinçli olarak eksik bilgi paylaşımı yapıldı.
    Tüm oyuncuların gelişmesi için geliyor sanrısı oluşması için 22 level muhabbetinden bahsedilmedi
    Bunun sebebiyse Kurban bayramının etkinlik yönünden zayıf geçtiği gerçeğini göz önünden uzaklaştırmak istemek
    Bak adamlar 100 tane de görev ekliyor Kurban bayramında algısı için yapıldı
    Merak etme bigpoint
    Bu yaptıkların karşılıksız kalmıyor

Son düzenlenen: 22 Ağustos 2018
  3. Yine şaşırtmadı. Benim görevlerde neredeyse hep adam kesme görevi kaldı. 8 iris venomla kimi kesicem ben, yolda indirirler aşağı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.