Yeni Görevler :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★κøπψα$ρøƦ★ tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Şu görevde lazer üniteni promerium ile geliştir diyor.
    Ben 2 yıla yakın bir süredir sürekli gemime seprom atarım ve biriktiririm. Şimdi sırf bu görevi yapabilmek için 6 milyona yakın sepromumu çöpe mi atıyım?
    Yeni görevleri nasıl yapmamı önerirsiniz :(

2. Oyuna uzun süredir girmiyorum ama gördüğüme göre haklısın kardeşim, çok mantıksız olmuş

★κøπψα$ρøƦ★ ve .EAGLE. bunu beğendi.
  3. .EAGLE.

.EAGLE. User

Saygı değer pilot arkadaşım herkes bu konuda şikayetçi ve yeni güncelleme geldiğinden beri en çok açılan konuda bu. Ama birileri cevap vermekten kaçınıyor. Benimki sizin kadar fotoğrafımda görürsünüz zaten ama emin olun 10 milyondan fazla sepromu olupta oyuna şimdi geri dönenlerde var. Dönmeyi geçtim adam her zaman yine oyunda ama kendi harcadığı seproma göre birikenleri hesaplayınca adam eskiden biriktirip öne geçmiş şimdi günde 100k atışlık seprom harcıyorum diyor ama iki günde 90k seprom geliyor zaten ek olarak ta 10 milyon sepromu önceden biriktirdiğimi için çok ama çok uzun süre sepromsuz kalmayacağım diyor ama şimdi bu görevler geldi ne yapacağız diyerek te üzülüyor.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  4. Vallaha oyuna girdim bi baktım yeni görevler. Başta mutlu oldum ama bu saçma şeyi görünce sinirlendim. Umarım düzeltirler.

.EAGLE. bunu beğendi.
  5. .EAGLE.

.EAGLE. User

Şöyle bir durumda var

Bu görevleri yapmamak bize zarar vermiyor kısacası :D

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  6. Yeni lazerler falan varmış ya dikkatimi çekti :D

7. Merhaba,

Lazer ve roket ünitenizi Promerium hammaddesiyle geliştirmeniz gerekmektedir.
    Bunun dışında farklı bir yöntem bulunmamaktadır.
    Görevi yapmak istiyorsanız besleme yapmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

8. Allah allah işe bak bizi aydınlattınız sağolun

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizlerden gelen bu görevle ilgili şikayetleri haftalık raporlara ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

10. Sepron buglarina kokten cozum . Kurunun yainda yasta yanicak kimse aglamasin.

guneslenenyarasa bunu beğendi.
  11. kesinlikle katılıyorum ben de 2.5m seprom beslemeyi çöpe attım ama mutluyum çünkü seprom bugu yapanlar kasamıyor

12. DUMAN.

DUMAN. User

görevin değişeceğini sanmam arkadaşlar öyle birşey olursa yeni gelen 100 görevden bir sürü görevin yüzüksüz gemi kasanlar için değişmesi gerekiyor kusura bakmayında mümkün değil sizin istediğiniz şey :D

13. İyide millet çatır çutur görevleri yaparken ben yapamayacakmıyım. Emek emek seprom biriktirdim böyle mi çözüm getirilir. Darkorbit ekibi yine yaptı yapacaklarını :(

14. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Merkezi bilgilendirdik bu konuda sizlerin tercihi bu ancak dilerseniz 2. Görev zincirinde seprom beslemenizi bitirip diğer görev zincirine geçebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.