Yeni Görevler?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____MERT tarafından 8 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ____MERT

____MERT User

75 yeni görevin bilgilerine nereden ulaşabilirim?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bunun ile ilgili bir çalışmamız mevcut, en kısa sürede forumda paylaşılacaktır.

İyi forumlar.

3. merhaba bende bu yeni görevleri bulamadım şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

4. Ne zaman paylaşılacak bekliyoruz.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Karaşimşek İçeriği S.S.S'ine gerekli eklemeler yapılmıştır, lütfen inceleyiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 10 Aralık 2018
  6. çok çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Rica ederim, görevimiz.

İyi forumlar.

8. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

kutu içeriği nedir

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorunuzu tam anlamadım, hangi kutu içeriği?

Iyi forumlar.

10. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Kara şimşekte gelen yeni korsan kutusu varya. BlackLight Şifresi sanırım onun içeriği nedir.

11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kararsız tasarımlar Kararsız Sandıklardan elde edilir. Bunların açılması için de Blacklight Şifresi gerekir.

Kararsız Sandıklar tüm blacklight haritalarında bulunur. Açılan her Kararsız Sandıktan 1 *Centurion tasarımı çıkar.
    *Aynı tasarım birden fazla kez kazanılabilir.
    Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen buraya bakınız.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  12. admin 35. görevdeyim şuan bundan sonra düşman haritaya git diyo level 22 nerde burda mantık ? :D baştan söyleseydiniz açmazdım buraya kadar madem alabiliyoz level sorunu olmamalı

13. Pan

Pan Guest

Merhaba,

24 seviye olmanız gerekmektedir. Görevler de biraz zorluk olması güzeldir.Hem şöyle düşünün level şartı olmasa bu kadar rahat görev yapabilir miydiniz ;).Sürekli rahatsız ederdi dış şirketler.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. Pan admincim vermişssiniz zor zor süreli görevleri hepsini yaparken 70 k rsb 200 ema 2 milyon x4 attım 35e gelene kadar ne demek level zorunluluğu var :D

15. siz o süreli görevi nasıl bitirdiniz 30 dklık olan iki grup yapamadık

16. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Biraz uğraşmak güzeldir bence :) . Hep düşman şirketlere attınız beyazları biraz daha yaratıklar nasiplensin :) .

İyi forumlar.

17. klanımızla yaptık 8 kişilik grupla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.