Destek Yeni Görevleri neden alamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***Ç.İ.Ł.Σ.K.Σ.Ş*** tarafından 5 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk öncelikle kolay gelsin bende 24. seviyeli görevler var seviyem yetmediği için alamıyorum onları anladım ama diğer kitli görevler neden kitli seviye ile alakası varmı sanmıyorum çünkü benden düşük seviyeli arkadaşlar o görevleri yaptığını söylüyor ayrı yeten ise 100 lük görev diyorlar ben rastlamadım herkes yapıyor chatte söyleniyor sürekli bana bu görevler neden kapalı alamıyorum oyuna 1 buçuk sene kadar ara verdim biraz acemilik çekiyorum iligilenir ve bilgilendirirseniz sevinirim bu arada gemi seviyem 22 .

Son düzenlenen: 5 Ocak 2019
    Labirent bunu beğendi.
  2. _01_

_01_ User

100 lük görev dediğin görevlerin aktif olabilmesi için 17500 saboteur görevini yapmış olman gerekiyor ondan sonra açılıyor ve hepsi aynı anda gelmiyor birini yapınca diğeri açılıyor

eğer sabo görevini yaptıysan "duyuru 100 yeni görev" diye arat forumda konu var görev isimlerinden kontrol et listende olup olmadığını

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Üyemize cevabındna dolayı teşekkür ederiz.

22 Seviye görevlerinden Sessiz Sabotaj görevini bitirdiğiniz zaman 100 yeni göreve başlayabileceksiniz. Eğer 100 yeni görevden bahsetmiyorsanız seviyeniz yettiği görevleri alabilmeniz için bazı aşamalı görevleri tamamlamanız gerekmektedir.
    Öncelikle görevi kabul et butonunun üstüne gelerek hangi görevleri önce tamamlamanız gerekir bunu öğrenebilirsiniz.
    Görevleri tamamladığınız an artık görevi alabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.