yeni güncelleme ile zeus ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve emirdurbak tarafından 30 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emirdurbak

emirdurbak User

herkese merhabalar;

yeni günceleme ile ben zeus 24 parçam felan vardı 242 bin uriye alıyodum şimdi güncellemeden sonra birleştirmede 33k uriye zeusu alabiliyomuyum ? yoksa parçası 33 k mı diyor yani anlamadım bu muhhabeti toplam kaç uriye alabileceğim yazmıyor ?

2. Zeus droidinin tek parçası 33k. İndirimli 23.100 uridium.
    45 adet olunca birleştirebilirsin.
    45-24=21 Parçaya ihtiyacın var.
    İndirimsiz 693,000,
    İndirimli(%25+Vip) 482,100 Uridium'a zeus droidine sahip olabiliyorsun.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. emirdurbak

emirdurbak User

24 olduğunda pek emin değilim toplam kaç parça olduğunu nerden görücez birde zeus gününde parça da çıkıcakmı ?

4. Yeşil sandıklardan çıkmaya devam ediyor. Oyun içinde birleştirden almak istediğiniz droidi seçerek görebilirsiniz.

Son düzenlenen: 31 Ekim 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

@PatatesKızartması oyuncumuzun vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederim.

Aslında cevabı yeterince açıklamış gözüküyor bu sebepten tekrardan teşekkür ederim. Ayrıca güncelleme konusundaki detaylı bilgileri buradan inceleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz veya kafanıza takılan bir sorun varsa lütfen sormaktan çekinmeyin. Cevabın yeterli olduğunu düşünüyorsanız konunun kilitlenmesini istediğiniz vakit talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Oradaki tek parçanın birleştirme maliyeti. Eğer parça sayısını artırsanız maliyetin katlanarak artığını göreceksiniz.