Yeni hack :[

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aries123 tarafından 13 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aries123

aries123 User

Dun gece yarısı saat 2, 2 bucuk civarı cbs basmaya gitmistim kamufle idim ancak adamın biri ekranında olan her seye otomotik saldırı baslatıyordu yuh artık dedim ve basladım videoya ekranıma adam ekranıma girer girmez saldırı baslıyor ema atıyorum bir sn gecmiyor saldırmaya devam ediyor en son sinekle girdim mape sinegin kamuflajı ile yaklastım adam yine otomatik saldırı baslattı bu nedir allah askına her gun farklı farklı hacklere maruz kalıyoru(m)z darkorbit bunu bir cozum bulmalı acilen ve bu bahsettigim olay iki kiside vardı buyuk ihtimal klanca kullanıyorlar:mad::mad::mad: dur diyin artık ve support neden ilgelenmiyor en az 20 tane ghost mause proglamı ile kutu toplayan kisileri kesim yaparak videoya cektim bugün ise keza oyle hicbirine donus yok sadece otomatik cevap :mad::mad:

zorask bunu beğendi.
  2. Bu tarz işleri yapan kişilerin sayısı artık parmak sayısını geçmiyor. Yavaş yavaş temizleniyorlar bir yandan engellenmeye çalışılıyor zaten video çekip yetkili kişilere yolladıysan olay bitmiştir.

3. aries123

aries123 User

Peki benim 3 ay once attıgım ghost mause proglamı ile toplama yapanlar nolacak ona bile donus olmadı oda otomatik cevap halletmedilerde hala onları kesmeye devam ediyorum eger bu programı kullanmakta bir sıkıntı yoksa yukleyip bizlerde kullanalım o zaman herked kullansın oyle ise neye guvenerek kullanılıyo bu lanet olası prog. Hic donus yapmaya bir support sikayet hattımız var ne mutlu bize bu konuyu acmamın sebebi support supporta sikayet edemeyecigime gore bunu buraya yazdım en son yolladıgım ticketta 48 saat icinde donus olmazsa hem bigpoint hemde supportta dava acmayı dusunuyorum. Paramızla rezil oluyoruz boyle birseyi yasamak zorundamıyız!

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Oyundan bıkan, zorlanan ve vakti az olanlar banı umursamadan otoya bırakıyor. Pvpyi temizlesinler adam kalmaz:D

2-3 yıla oyunda kimse kalmayacak gibi görünüyor.

5. aries123

aries123 User

Ne pwp temizlemesi ya adam x4 le 20 k atıyo drill le spectrum adam ben vega revenge le 5-10 kere kestim gece yarısı. Zaten server bos sayılır bu tip olaylar gittikce canımı sıkmaya basladı artık hesap bosaltmaya baslıyacagım yakında. Konuya neden bir tane bile admin bakmıyor?

6. şöyle bir durum var ki ghost mouse u kanıtlayamazsın bu işler göründüğü kadar kolay değildir dava vesaire vakit kaybıdır. Ghost mouse neden kanıtlayamazsın ; biri çıkar sen bana sıkıyorsun ben bunun farkındayım ama umrumda değil elimle haritanın köşelerine tıklıyorum dediğinde senin olay biter. Burada yapılması gereken iki şey var yetkililere zaman tanımak, oyun içerisinde örnek davranış sergilemek uyarılarda bulunmak gerekirse bütün gün o işi yapan kişileri kesmek. Haksızsın demiyorum gerçekten sinir bozucu bir durum oyunda yeri geliyor iki laf edecek oyuncu bile bulamıyoruz. Umarım ''jackpot'' ile ilgilenildiği gibi bu durum ile ilgili geliştirmeler/çözümler başlamıştır. :confused:

7. aries123

aries123 User

Kanıtlanır bi yerde aynı anda aynı sn. aralıgında tıklamayı basaramaz hayyata basaramaz bunu inceleme ile anlayabilirler. Ama ne incelemesi ticketa bile donus yok.

8. Bu arada bir konudan daha bahsetmek isterim geçtiğimiz günlerde bilet sistemi yani supporta atılan ticket sisteminde değişiklikler olacağı ve bu yüzden geç cevaplar vs. olacağı söylenmişti. Yetkililer kutu olayının zaten farkında ama işin ortasını bulmaları gerekiyor. Az daha sabır eminimki bu olay yanlarına kalmıyor bir çoğu hakettiği yasaklamayı alıyordur.

9. aries123

aries123 User

Bunun tek orta yolu hesabları banlamaktır. Baska bir sekilde cozum yapılırsa bu herkese haksızlıktır ve o haksızlıgı DO ekibi yapmıs demektir.bir tane ya bir tane bile hesab kapatılsa banlansa hersey cozulecek. Evet yanlarına kalmıyor adamın biri 13. Biri 14. Eski arkadaslarım ve o gemideki herseyler ghostmause ile yapılmıstır. Bu kadarda net konusuyorum artık.

10. Olayın ortaya çıkaracağı sonuçlara bakmalısın. Her sunucuda kullanan insanlar var hepsi banlanırsa oyuncu sayısında ciddi bir düşüş olur. Oyuncu sayısının düşük olması hakkıyla oynayan insanın sıkılmasına oyunu bırakmasına yol açar ve sunucu birleşimine kadar uzar gider olay. Yazarken kulağa hoş geliyor bir sorun diğer sorunu doğurur o yüzden orta yol bulunmalı gerekiyorsa belli bir tarih verilmeli ve o tarihten sonra banlamalar ciddi bir şekilde başlanmalı. Sonuçların ne olacağı bir kesinlik kazanmadan harekete geçmek büyük bir hata olur.

11. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

bence kutucuların olayı hiçbitmez neden diye sorucak olursan para :) adam çekiyo 2 aylık katlayıcıyı 2 ay yok oyunda 2 ay sonra adma bi geliyo full bence öyle gerisi size kalmış :)

12. Aynen öyle kardeşim DarkOrbit zaten uridıum çekenlerden değil katlayıcı ve vip çekenlerden para kazanıyor . Bu yüzden 3 5 kişi 1 haftalık banlar alır. başkada bir şey olmaz. yanlarına kalır

13. aries123

aries123 User

Herkes indirsin o zaman ban olmazsa hesap bosaltma olacaktır e admın hesabını bosaltırsan nolur oyunu bırakır e oyuncu sayısı dusmezmi o zaman kimse kimse dokunmasın eski kerkava ibot vb programlarıda donsun hatta nede olsa ban yok dimi eee ne anlamı kaldı oyunun bi dusun bakayım tek cozum "BAN"Dır bu olmazsa zaten cok yakında hic oyuncu kalmayacak. Kutucular gider cubiyle vs atar annile baskına gider ne anlamı kaldı ne anlamı bu adamlar zamanından cezalandırılmazsa DO zaten dusus yasıyor bu sefer hepten bitecek

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlar,her zaman söylediğimiz bir şey var.Haksız kazanç elde etmeye çalışan ve illegal proğram kullananlar eninde sonunda taramaya yakalanıp gemileri kapanmaktadır.

Onun için bu tür eylem ve düşüncelerden vazgeçmelisiniz.Ona bir şey olmuyor buna bir şey olmuyor demeyin.Ben yıllardır bu oyunda çok kapanan hesaba rastladım.Son pişmanlık fayda etmiyor.

Siz bu konuda müsterih olun ve bizlere güvenin.Tüm bu yollara başvuranlar cezasız kalmıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.