Yeni Hammadde Pallas

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 2 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BU FİKİR UYGULAMAYA GEÇİRİLMELİ Mİ?

1. Evet

oy sayısı 56
    96,6%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    3,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnterceptor 1
    Barracuda 2
    Saboteur 3
    Annihilator 5
    Battleray 10 olsa?

2. olabilir tabi sizin gibi düşünen arkadaşlarımız çıkarsa düzelticem merak etmeyin :)

3. Güzel bir konu açmışsınız emeğe saygı.

Herşeyi çok güzel düşünmüşsünüz ama bence biraz daha geliştirilebilir.

4. Ayrıntıya girmeden fikir olarak güzel. gemilerden pallas çıkması olarak falan. ama yok tanrıçaydı mitolojiydi, bunlar işi karıştırmış. herşey basit olarak daha güzeldir. ;)

5. basit iki eklemenin bu kadar kafa karıştıracağını düşünmemiştim. konuyu güncelledim artık basitleştirecek bir şey kalmadı halen kafanız karışıyorsa yapabileceğim bir şey yok. zaten nasreddin hoca, karısı ve eşeği hikayesine döndü eleştirenlere saygı duyuyorum ama artık konunun son hali budur konudaki ayrıntılara, rakamlara fazla takılmayın konu gerçekleşecek olsa darkorbitin para verdiği çalışanları daha güzel olarak hazırlar ve uygular zaten.
    ben gönülü olarak bir fikir ortaya attım atarken de fikrin beslendiği kaynağı belirtmek, biraz realite katmak istedim. pallas mı çok saçma bir isim değilmi diyenler olucağını tahmin ettim. palladium periyodik tabloda sadece bir elementtir. mitolojide ise tanrıça pallası koruyan heykel. yeni hammadde daha değerli bir şey olacaksa -pallası koruyan palladium ilişkisinden- yeni hammaddenin pallas olması fikri mantıksız mı sizce?

arkadaşlar adam doğa da bir element buluyor ve ismini kendi mitolojisindeki/değerindeki bir değer ile adlandırıyor. ayrıca periyodik cetvelde o kadar element var bir tanesinin ismi bile bizim tarihsel/kültürel değerlerimizle ilgili değil. işin hep basitine kaçarsak başkalarının yaptığı oyunu oynarız. unutmayın her zaman oyunu oynatan kazanır. oyun oynarken sadece biz gruplaşır birbirimize düşman oluruz. işin basitine kaçmak her zaman güzel bir şey değildir :)

kaplanata ve Jesqoum bunu beğendi.
  6. seyyahsayt

seyyahsayt User

çok güzel olmuş emeğine sağlık tebrik ediyorum interde 1 tane çıksın 0,5 çok düşük bence tam destek inşallah uygulanır diyelim

7. takemyhard

takemyhard User

gerçek sndım sevindim..toplamadığım yaratık çöplerine üzüldüm...hayalmiş çok üzüldüm....fikri ortaya atan arkadaşı kutluyorum harika bir fikir yaratmış..benim fikrim herkesin bu fikri desteklemesi ve geliştirmesi için yardımda bulunması...

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  8. çok iyi fikir gerçekten emek verilmiş sevdim fakat yaratıklarda biraz daha fazla pallas çıksa çok daha iyi olur +1

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  9. aslına bakarsan peridyodik cetvelde 46. sırada Palladyum elementi var
    65. sırada Terbiyum var
    68. sıradada Erbiyum var

10. u1othrix

u1othrix User

bende beğendim güzel olmuş

11. Kesinlikle Desteklıyorum .. Ve Yapılmasını ARZ ediyorum .. Gunumuz Pallad Ta Geçiyor .. ADMINLERE DUYRULUR .!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.