Yeni Hammade Tillesyum...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **King**DMG** tarafından 30 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Tilesyum Gelsinmi

1. Bence iyi bir fikir

80,0%
  2. Gerek yok bole iyi

30,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar eger bu videoyu izliyosanız bilinki radyo aktif madde'ye yani karanlık madde'ye marus kaldıgımız için gemimiz sert bir sekilde parcalanmıştır.
    Bura gelmemizin tek sebebi Palladium denilen maddeyi daha da geliştirip kullanmaktı

biz Mmo ,Vru , Eic ortak sirketen katılmıştık yaklaşık 40 kişiydik . Amaçımız Palladium denilen bir maddeyi toplayıp geliştirip Sepromla beraber ;
    Lazerleri ve kalkanları 3 4 kat daha güclü yapmaktı ama bole birşey mümkün olamadıgını örendik ve ortak sirkete bunları 15 Palladium karsılıgı bir Galaxy Gates takas etmeyi düşünüldü suan radyo aktifi %50 olan Palladium yerine gitik ama orda kalkanları ezmeye başladı ve yaratıklar daha cok gelmeye basladı .
    Neyseki radyo aktif %5 olan bir yer bulundu ve kalkan hasar alması onlendi
    ve bizde teker teker toplayarak yapamıyçamızı fark etik ve bir basın konferansıyla beraber 5-3 yani Palladium kordinatını verdik .
    ve bunun boş bir hammade toplayışı olmadını soledik 15 Palladium 1 Galaxy Gates verilcegini düyürdük ilk basda mırın kırın eden oldugu solene bilir. Ama saniyede 50 60 adet palladium cıktıgı için herkez kabul edildi beli bir süre bole devam eti süan 150 milyar ışık yılı uzaklıgında Karanlık maddeyle beraber %70 karıstıgı fark etik bu nasımı oluyodu %60 Karanlık made ve saf Palladium olan yerlerde kara delikler cok fazla oluyordu Kara deligi cekildigi andan itibaren asırı ısınıp Karanlık maddeyle karısıp Kara delikten kurtulmayı basarıyordu ama 5 dk 10 adet cıkıyordu aldıgımızda heycanlandık
    ve adına Tillesyum koymaya karar verdik.
    Ve suan bu son videomuz %70 lik radyo aktif Palladiumun'da %25 radyo aktifligini düsünür olursak yaklışlıgı %95 RADYO AKTİFLİGİ var suan labaratuvarımız'da %95 Tillesyum Lazerlerimize koyacagız umarım başarılı oluruz.

Lazere Tillesyum Hammadesini yerleştirme işelemi başlasın...
    % 3 tamamlandı % 5 tamamlandı % 10 tamamlandı HERKEZ BİR SEVİNÇ İCİNDE ÇOŞAR %15 tamamlandı aradan 10 20 Dakika GECER GEMİDEKİ'LER SORUN OLDUGUNU DUSUNURLER... VE Bİ ANDA KIRMIZI ISIK YANAR VE ASIRI YÜKLEME ASIRI YÜKLEME DER VE BİR ANDA CIGLIKLARLA GEMININ %75 PATLAR.

Hikayenin sonu :D

Saka saka devam ediyo : )
    aradan bir ay geçer sirket sinyal dahi alamaz ve tedirginleşirler.
    Arkalarından 25 30 kişilik bir grupla beraber arkalarından gitmeye basladırlar

aradan bir aydaha geçti ve geminin enkazını bulurlar.
    gemıden videoları izlediginde neyin ne oldugu anlarlar Tilesyum'u alırlar ve

sirkete giderler videoyu detaylı izlediginde Tilesyum'un nerde daha cok cıktıgın ve hasar almıcagı anlasılır videoda kordinatlar verilmiştir.
    Tilesyumu

Elektrion konfirigasyonu:7550-09-07
    Erime noktası: 10.259 C
    Atom numarası: 259
    Atom kutlesi: 209,52 ± 9,01 u
    Donma noktası : 5.036

1 adet Tilesyum 5 adet Galaxy Gates veriliyo ve %5 alana 30 dakikada 20 adet geliyo
    Tileyumu toplayıp satında 500 adeti 7m Credic ediyor.

BEYLER RESİM KOYAMADIM EGER YARDIM EDERSENIZ EKLERİZ.

**King**DMG** Saygılarımla,

2. Hikaye sürükleyici olmuş.

Aklımda canlandırdım.Baya bir canlandırdım.

Fikir hoşuma gitti.

Fakat
    Tillesyum nerede olacak radyasyonlu bölgede mi , palladium bölgesinde mi ?

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikir güzel ancak hikaye bölümlerinin bir anlamı yok gibi keşke direk fikre yönelseymişsiniz.

İyi forumlar

4. valla değişik bir fikirle gelmişsin hikayeyide sevdim :D radyasyonlu bır bolgede olacagı kesin ama sencede elit olanlar daha çok yararlanmazmı bundan
    geliştirilmeli bence

5. karışık olmuş biraz eksiklerini tamamla çok güzel konu +1

6. ben şu hikayeden dolayı pek anlayamadım %70 %60 %95 bunlar gibi yüzdelerden dolayı tam anlayamadım ama olabilir +1

7. Okumadım ama güzeldir heralde

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.