Yeni Hangar Binası Ekipman Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FratOyan tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FratOyan

FratOyan User

Merhaba, ben yeni hangar ile birlikte yeni gemi aldım. Fakat yeni aldığım hangara girdiğim zaman envanterimde ki malzemelerim görünmüyor. Bir kaç tane jeneratör ve 1 tane lazer görünüyor. Diğer tüm ekipmanlarımı nasıl yeni aldığım hangara geçirebilirim. Konu ile ilgili bilgilerinizi rica ediyorum.

Not: Konu eğer doğru yere açılmadı ise kusura bakmasın lütfen Mod.lar.

2. ANKARALI

ANKARALI User

diğer gemindeki konfilerini sil ondan sonra f5 çek geliyo

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi eğer bir hangar'da 1 konfigürasyonda dahi olsa diğer hangar'da gözükmez. Malzemelerin boşta olması gerekiyor.

1. konfigürasyona girip " Güncel konfigürasyonu siler " kısmına basın ve aynı işlemi 2. konfigürasyon içinde yapın.

Daha sonra hangi hangar'daki gemiyi kullanacaksanız onu aktif edip en baştan Hangar > Ekipman kısmına girip malzemeleri yerleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. FratOyan

FratOyan User

Peki Adminim diğer gemiyi almak istediğim zaman da mı aynı işlemi yapacağım. Devamlı olarak Konfi.leri silerek mi olacak? Yoksa farklı bir yol var mı?

5. her seferinden tak cıkar yapacan ekipmanını bi yerden sonra gına geliyo ama alıştım ben artık :)

6. FratOyan

FratOyan User

O zaman bol gınalı günler beni bekliyor :)
    Konu hakkında gerekli bilgileri aldım veeee gınalı günler için konunun kilitlenmesi için Mod.larıma rica ediyorum. :)

7. Merhaba ,

Ya hangar değişimlerinde malzemeleri aynı şekilde çıkartıp takarak yada iki hangar için ekipman dizerek yapabilirsiniz. İki hangar için ekipman dizmekte ekskra iş çıkartır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.