yeni hangar binasını

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cehennem-meleği_32_ tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni hangar binası açtım ama içine giremiyorum ne yapmam gerekiyor?2 gün önce yeni hangarı açmadan önce sperhead almıştım bide

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak hangarınızın genel görünüm kısmından yeni aldığınız hangar için bir gemi aktif ettiniz mi ?

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2015
  3. genel görünüm kısmından 2.hangarı seçemiyorum sıkıntı orda

4. Ana ekrandahangar bölümüne tıklayınız. [​IMG]
    Karşınıza böyle bir ekran gelecektir. Aldığınız hangar sayısına göre numaralar 2-3-4-5 olarak devam eder. Aktif hangar açık mavi yanar. Aktif hangar harici bir hangar seçerseniz (üzerine tıklamanız yeterlidir) [​IMG] seçili hangar belirginleşecek ve "etkinleştir" butonu aktif olacaktır. Bunu yaptığınıza o hangarda yüklü gemiyi ekranda dönerken görebilirsiniz. Eğer bir gemi atanmadı ise phonix silueti görünecektir. Elinizdeki gemiyi (eğer varsa) Hemen alttaki yerleştir bölümünden hangara yerleştirebilirsiniz.

Hangarı seçtikten sonra "ekipman" sekmesine tıklarsanız o hangarın ekipmanlarına girersiniz. Yukarıda gösterilen hangar numaralarının aynısı "ekipman" sekmesinde de mevcuttur. Hangar değişimini oradan da yapabilirsiniz.

5. eyvallah hallettim..kitlenebilir

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Adminimiz yerine rica ederim :) İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.