Yeni Hangar Görünümü !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OoO_NuC3R_Tr_OoO tarafından 27 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

YENİ HANGAR GÖRÜNÜMÜ NASIL ?

Anketin kapanma tarihi 27 Aralık 2016.
  1. İYİ

15,8%
  2. KÖTÜ

84,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Allah rızası iiçin su hangar Görünümünü Eski Haline getirin ya yeter artık bıktık bu nedir ya her ay her hafta yenilik geliyor boyle bizim anlamayacagımız yenilikler getirmeyin istemiyoruz ben istemiyoru mya bu nedir ya off :( oyunun tadı tuzu kalmadı ya of ya verdiğim emeklere yazık ya

-»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  2. değiştirin şu hangarı aşırı derecede kötü oldu

3. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Üyelerimizin fikirlerine bakalım fakat pek değişeceğini sanmıyorum.

Keyifli forumlar.

4. Ciddi Ciddi oyundan sogutan etkinlikler yenilikler geliyor yeni başlayan bir oyuncu icin zaten karışık geliyor. bu şekilde için icinden cıkılmaz neden yenilik yaparken test serveri acıp oylama yapmıyorlar . çoğu kişi oyundan soğudu bile boşu boşuna yıllardan beri oynuyoruz baya yenilik oldu coğu gereksizdir. pro işlem cubuğunu kullanıyordum aşırı lazım olan bişey onu dahi kullanamamaktayım premeum slotla bir olmuş . birkaç aya bizde bırakırız yapacak bişey yok uri cekiyordum uri dahi cekmeye gerek yok .

5. #tOrk#

#tOrk# User

doğru dürüst bi kullanım kılavuzu hazırlayan birisi olsa, ne nerede, nasıl kullanılıyor anlatılsa şurada sorulan 45873485670367 adet soru sorulmayacak ama genelde "kervan yolda düzülür" mantığı geçerli olduğundan kimsenin umurunda değil hiçbir şey..

6. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Rezalet.

7. yani neticede durum çok kötü belki biraz düzenlenirse kullanılabilir hale gelir..adamın elinde olmayan geminin tasarımı var kullanabiliyor kesiyorsun gemi olmadığı tasarım olduğu için göreve yazmıyor..çok bozuk çok..

8. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Her tasarımda baştan her şeyi koyuyoruz veya ben çözemedim.Bana göre kendileri bile yeni sistemi çözemedi yoksa oyunu bu denli etkileyecek olan bir şeyin S.S.S çıkması lazımdı aynı anda.Jackpot illaki gelecek geldiği zaman her tasarımda yeniden mi konfi yapıcaz ?
    Biz eski halinden memnun olduğumuz bir şeyi neden değiştiriyorsunuz anlamıyorum.Birisi hangar hakkında şikayet etti mi ? Hayır
    Oyunda şikayet edilen onlarca şey olmasına rağmen siz herkesin memnun olduğu şeyi değiştiriyorsunuz. Ne yani illa jackpot gelmesin böyle iyiyiz mi diyelim ?

9. Onur1306

Onur1306 User

Azcık kurcalarsanız aslında oyunun ömrünü uzatmaya yönelik innovatif bir yaklaşım olduğunu farkedersiniz. Bu gibi büyük çaplı işlerde sağlam arge yapılır yani bu adamlar bu hamleyi yaparak eski kullanıcıların hoşnutsuz olma riskini göz önüne aldı ama aynı zamanda oyna yeni üyeler bulmanın önünü açtı. Oyun piyasasında yer aldığım uzun yıllar sonunda öğrendim ki Türk insanı stabilite seviyor yenilik değil. hep aynı olsun-bildiğim şekilde olsun gibi. Fakat bu anlayış genel itibariyle oyun gibi yaşayan platformlarda oynun ölmesine yol açıyor, bu noktada avrupa insanları ya da koreliler durmadan yenilik gelsin derken biz aynı bırakın diyoruz. Bize düşen bu yeniliği iyisi kötüsü ile test edip şunoktalar olmuş bu noktalar olmamış demek ve arge bölümündeki mühendisleri kullanıcı için daha iyi olanı yapmaya yönlendirmek. "Ver eski halini" demek ile hiç bir yere ulaşılamaz. Tabi bu şahsi görüşümdür.
    İyi oyunlar. :)

10. tek hangar var menümde.5-2 de gemi bulnduruyordum.şimdi palayı nasıl satçam yolunu bilen varmı.

11. Afedersiniz ama 'bu yeni hangar görünümü' oyunun içine etti... golideyim. goal tasarımına geçiyorum içi boş. bu ne saçma şeydir! zaten goli gemim içi neden boşalıyor ki yeni goli tasarımına geçince.!!!!!!

12. tamam buldum. toplam 10 favori hangar olarak ''i'' işaaretinin yanındaki yıldız ile işaretliyebiliyormuşuz.
    ----------------
    ek olarak;golide diğer tasarıma geçtiğinizde ,aktarma sistemi ile bütün ekipmanlarınızı aktarabilirsiniz sanırım.aktif olan hangarın yönet kısmına girdiğinizde kırmızı ile aktarma sistemi yazıyor ona tıklayın.fakat şuan aktif değil galiba bi sorun var.ben oyumu değiştirdim yeni hangar görünümü kötü demiştim iyi oy verdim.kullandıkça öğrendikçe hoşuma giiti.kolaylıklar var.
    -------------
    özür dilerim aktarma sistemide çalışıyormuş.sorun aynı sayıdaki tipteki gemilere aktarma yapıyor.yani surgeondan normal goliye aktarmak için slotun birini eksltmek gerekebilir.(ekslttim çalışmadı.surgeondan venoma aktarma işlemini düzeltmeleri lazım.)bigboydan bigboya denedim aktarma sistemi çalışıyor.teşekkürler darkorbit.

Son düzenlenen: 28 May 2016
  13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları"Yeni Başlıyanlar Bölümüne"açmalısınız.

Konunuzu taşıyorum.

Her yeniliğin bir güzelliği vardır.

Yapılan yeniliklere, az sabırlı yaklaşmamız lazım.

Bu yenilik ileride yapılacak bazı değişikliklere hazırlık yönünde olabilir.

Şu an beğenmediğimiz,bize uygun olmayan şeyler,ileride işimize çok yarıyacak olabilir.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. _ydyd_

_ydyd_ User

Surgeon'dan goliaht'ın herhangi bi tasarıma aktarma yapılamadığı sürece mantıksız yeni hangar görünümü. eskiden surgeon'dan goliaht'a geçtiğimizde sadece jeneratörler eksık kalıyodu takıyoduk bitiyodu şimdi yeniden dizmek gerekiyor. ya da pusattan goliahta direk aktarma olabilir bunlar olmadığı sürece mantıksız. kolay işimizi zorlaştırdınız. aegis citadel ve spearhead gemilerim gitti tasarımları duruyor. ne yani ben tasarımsız aegis kullanmak için yeniden mi alacam aegisi ? daha diroitlerimizin sorunu düzeltilmeden güncelleme geldi. her oyuna girdiğimizde yada her porttan atladığımızda diroitlerimiz temel uçuş düzenine geçiyor. bunların halledilmesi gerek. şimdilik görüşlerim bunlar.

15. Yok Arkadaşlar Oyun iYi ce sıkıcı olmaya başladı yani yazık yanı verdiğimiz emeklere yatırdıgımız okadar paraya yazık yani ya of :(

16. *Sessiz*

*Sessiz* User

Arkadaşlar size sunu soylemeliyimki herkez aktarma sistemini konusuyor dimi bu guncelleme gelmeden once 2 gemi diziyordunuz aynisini yapin sorun yasayan yada direk aktaramayan eskisi gibi itemlerj cikarip obur gemiye gecirebilir bence gayet guzel oldu oyun 1 m ye aegis veteran almistim kullaniyom :D neyse dedigim gibi sorunlar var ama duzeltilicektir bu ekip bosuna calismiyor.

İyi forumlar

17. herkes senin gibi seve bilse oyunu zaten ben yapamıyorum aktarma sistemini yapamıyom yapabilsem zaten sesin çıkmaz aman neyse hayırlısı olsun ...

İyi forumlar

18. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Yeni Yeni hangar görünümü hakkında ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.