Yeni Harita mı,Eski Harita mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CapricaSix tarafından 12 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CapricaSix

CapricaSix User

Arkadaşlar levelim 14
    Gemilerim;
    Goliath,Aegis,Leonov,Vega
    Silahlar;
    13Lf3,1 Lf4 Gerisi SLL-2
    Kalkan;
    6 Bo2 Gerisi Kredili
    Droitler
    4 İris 4 Flax
    Ortalama 3k felan vuruyorum.Tallon felan kesebiliyorum aegisle ama uzun sürüyor.Yeni haritadamı kasılmalıyım yoksa eski haritadamı?
    Hangi npc'leri kesmem daha iyi olur?
    Devo,Sibo,Lokum felan ne kesmeliyim?
    Klanım yok,arkadaşım yok,cubi grubum yok tek takılıyorum :)
    Şimdiden herkese teşekkürler.

2. eski haritalar guzel rutbe kasarsin kimse bos cunku yeni haritalarda cubi felan kesersin
    2,6 baskin cok oluyor

3. CapricaSix

CapricaSix User

Kardeş rütbe felan önemli değil bana kredi ve uridium lazım :) özellikle kredi lazım

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski haritalarda kasılmak isterseniz,Leonovla takılmalısınız.

Fakat saymış olduğunuz ekipmalar ile yeni haritalarda takılıp,kristallon kesebilirsiniz.

Kristallon Urıdıum ve kredi yönünden karlı bir yaratıktır.

Korsan haritalarındaki yaratıklardan keserek,görev yapıp,urıdıum kazanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

CapricaSix bunu beğendi.
  5. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Eski harita sizin için yetersiz kalacağını düşnüyorum.Size tavsiyem yeni harita'da kristallon kesmeye devam edin ve iyi bir klana girip grup şeklinde cubikon kesmenizdir.

İyi forumlar..

Rehber ve CapricaSix bunu beğendi.
  6. CapricaSix

CapricaSix User

Cevaplar için ikinizede teşekkür ederim.Daha önce korsan haritasını denemediğim için önce korsan haritasını bi deneyeceğim.Korsan haritası kasılma yönünden verimli olmassa dediğiniz gibi tallon'a devam edeceğim :)

7. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Korsan haritasın'da takılacaksanız,size tavsiyem palladium toplayın,korsan görevlerini alıp ve denk gelen canavarları kesmenizdir.

İyi forumlar..

Son düzenlenen: 12 Kasım 2016
    Rehber ve JUPlTER bunu beğendi.
  8. SİSTEM

SİSTEM User

Korsan haritasında en güzel birikimi credide yaparsınız bence birazcık takılmanızda fayda var daha sonra paladiumda pala toplayıp bir kaç kapı açarak yaparsanız sizin için birikimin kralı olacaktır paladıum size gelişim konusunda çok yarar sağlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.