Yeni Hedef Nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 5 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *ECHQ***

*ECHQ*** User

İyi diyorsunda paradoks geçmişte benzer olaylar ve bug kullanımından dolayı ceza alıpta cezası kaldırılan bir sürü hesap var.(bir hususu belirtmek isterim. Şahsen kimsenin ceza alması taraftarı değilim. Burda eleştirdiğim sadece oyun sağlayıcıların çifte standartını eleştirmek) Ve tarama olduğu gün yada günler içinde taramadan kaçamayıp yakalanan ve cezası silinen bir sürü hesap var. Nerden mi biliyorum. Oyunda aktif olarak sürekli harita gezip dolaşan bir oyuncuyum...Şahsen oyun sağlayıcıların samimiyetine güveni rafa kaldıralı çok uzun zaman oldu. Yalan dolan la işler yürümez....

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hiç bir illegal program kullanııcsı cezasız kalmayacaktır. Merak etmeyiniz.

İyi forumlar.

3. S-Modum bir sorum eksik kaldı, ENG-Darkorbit forumunda ÇokluŞirketKlanları konusundan oyunculardan fikir alınıyor ama bizim forumumuzda böyle bir şey mevcut değil, Türk oyuncularının bir değeri yok mu?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz konu ben göreve başlamadan daha önce açılmış bir konu, bu sebepten forumda neden bununla ilgili bir konu açılmadı kesin olarak söyleyemem. Lakin bu durumla ilgili şahsi görüşüm OP32 takma isimli "Game Designer"in üylerden gelen fikirleri değerlendirmesi olduğudur. Kendisi ingilizce bildiğinden burda yazılan fikirlerin ona aktarılması bir sorun teşkil edebilir. Bir çok üyeden gelen fikriler onun kafasında tam olarak "pişip" oyuna yenilik olarak geliyor. Onun için çok değerli olabilecek bir kelimenin tam istenen anlam ile çevirilmemesi büyük bir fikrin kaybına neden olabilir. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.