Yeni Hercules ve Havoç Kazanma Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •™LooCKΞR™• tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,, Daha öncekileri hariç tutarak,son 35 gün dilimi içerisinde 5 adet 1500 GG aldım. Yine bu 35 gün içinde farklı farklı günlerde 6 adet zeta tamamladım fakat son HAVOÇ u hala bulamadım.Artık yordu gerçekten..
    Görevlerden LF4 veriliyor bnm önerim 1-2 adet görevde diroit tasarımları verilsin. Zorluğu ona göre ayarlansın. HAVOÇ ve HERCULES. Millet artık son tasarım için bu kadr uğraşmasın.

(Yanlış yerdeyse konu kkusura bakmayın )

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2015
    WhiteGhost™ ve MİSSİON-GENERAL bunu beğendi.
  2. yanlış güncelleme ve fikir havuzuna açılması gerektiğinde :)

MİSSİON-GENERAL bunu beğendi.
  3. çok fazla zorlayınca her gün zeta yapınca vermiyor.3-4 gün bekle ondan sonra yap.garanti çıkarırsın.

4. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

Benide çok zorladı ama öyle üst üste yapınca vermiyor benim bildiğim biraz arayla yap belki verir.

İyi forumlar

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konunuz yanlış bölümde.Konunuz uygun olan Güncelleme ve Fikir Havuzuna taşınmıştır.

İyi forumlar.

6. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bence olmaması gereken bir güncelleme çünkü bu sefer fulleyen oyunculara haksızlık olur.

İyi Forumlar.

7. 1 tasarım için 1 görev bence mazur görülebilir +1

8. sadece 1 adet kaldı defalarca yaptım o sürede olmayınca umudu kestim ondan görev çıksa diyorum sadece 1 adet :D yorumlar için saolun __

9. TSUNAMI™

TSUNAMI™ User

böyle birşey olması tamamen haksızlık olur, hergün 1 kappa açıyorum. daha 2 havocum 11 kappadan elim boş çıktı, 11 kappa yapmışım daha alamamışım zorluğu ne olursa olsun birisi herkül alırsa kappa yapmadan bu bana (ve benim durumumda olanlara) haksızlık değilmi?

10. doğru tyabiki haksızlık.. şu mavi kırmızı ganimet anahtarlarından yine şansla çıkan ürünler de haksızlık ..kimi hemen buluyor kkimi 50-60 tane anahtar harcıyor birşey çıkmıyor.. belirli gün ve saatlerde hediye çıkıyor bunu bilenler kazanıyor.bu saatler haricinde ne kadr açarsanız açın hiçbirşey ççıkmıyor. ..madem öyle ganimet anahtarlarını satarken Darkorbit bize şu gün şu saat çıkabilir demesi lazım..ama bize dediği sadece 3 kat şans LF4 veya Havoç.. ama o belirli günde açılşmazssa 3 kat şans değil %99 şans olsa dahi hiçbir şey çıkmıyor :S

11. güzel kardeşim ben 11 tane havocu 50 tane zetada buldum benim suçum ne?

12. kimse haksız değil haksız olan DARKORBİT :)) bu işi bi adil düzene sokamadı ,,ya da sokmadı.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.