Yeni İçerikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G_s_G_s tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. G_s_G_s

G_s_G_s User

kapı cıkartıyorsunz masraf gemı cıkartıosunz masraf omrum yetmez almaya zengın olsam ayrı yarına cıkcagımın garantısını verın yapıosanız bır yenılık adam akllı yapın ya bu ne 10 bın kusurlerde sey ıstıyor amcaınız ne cozemıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  2. Sizin uzun zamandır tanıyorum ve çok değerli yorumlarınız oluyor ama birde şu imla kurallarına uyarak yazı yazsanız tadından yenmeyecek :) Abi virgüle dikkat edelim lütfen :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  3. the_flood

the_flood User

(2017 nin kış etkinlik takvimine bakın..bir de 2018 in gelen görevlerine.Evet bazı hatalar olabilir ama geçen yılın aynı etkinliği deyip görevlerin farklı isimde çıkması bende ( içerikleri - ödülleri de mi farklı acaba? ) sorusunu aklıma getiriyor ister istemez.şimdi siz bir de 5 aralık ta yeni bir yapı geliyor diyorsunuz ya halen forumlarda sorulan sorulara bir cevap verememeniz etkinliğe 1 gün kala yine bende ( sıkıyorlar mı bol keseden? ) sorusunu getiriyor.çünkü bilinen bir aktif oyuncu problemi var bunu anlatmaya gerek yok ki herkes sitemini dile getiriyor.Sizin şu aşamada şunları net olarak bilgi olarak bize iletmeniz gerekirdi ;
    1-centurıon gemisi özellikleri( dp-hp değerleri verdiği uri vs.)
    2-75 yeni görevin açılması için gerekenler
    3-yeni harita özellikleri
    fakat halen bir açıklama yok 1 gün var.ya bu bir oyuncu çekme taktiği yada gerçekten oyun değişik bir boyuta taşınacak.umarım ikincisi olur dicem ama ne zaman bir etkinlik başlasa mutlaka bir sorun gördüğüm için halen güvenim yok.zannetmeyin ki haritalar düzgün olucak oyun donmıyacak.10 yıllık oyunculuk deneyimime dayanarak bunları yazdığımı da bilin)

size birkaç gün önce yazdım daha bunu.görüyorum ki medyum olmaya gerek yok.bir uygulama geliyor ama ne uygulama. ***** altında onlarca oyuncunun günlerce uğraştığı zamanı 1 görevde çöpe atmak.yenilik dersen ne yeni gemi mi lazer mi. U-lf4 gelişimle 232 vururken siz gelişmeyen lazer koyuyorsunuz.gemide aynı şekilde ver gemiyi boş arkasından bir de içerik topla.bugün gördüm ki birkaç bildirilmiş hata da var...bunca zamana bence yazık..cephaneye uriye yazık...​

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2018
    ZaLiM__KoMuTaN[61] ve Kara.Panter bunu beğendi.
  4. Oyun donuyor şuan dostum :) Mükemmel tespitler... Onlarca emeğimizi saçma sapan bir görev içeriği yüzünden heba edeceğiz ha... Bu bir stateji... Tabi seprom bedava biriktirirse ayrı ama bunlar bunu istemez bunlar destek çekmeni ister...

Biz boşuna kürek çekiyoruz... Boşuna... Boşuna 3.parti yazılımları konuşuyoruz neden çözüm bulmuyorlar NEDEN YILLARDIR ban atmıyorlar diyoruz...

Hepsinin anlamı var...

Diğer online oyunlar ücretsiz... Kimisi satın alırken ücretli sonra ise ücret versen de vermesen de herkes ile eşit şartlar dasın sadece özel tasarımlar için para isteniyor... Bu oyun ise her şeyi para... Gerçekten var ya yani ne diyeceğimi bilmiyorum o kadar umut ettik adamlar sepromunu hiçe sayıyor...

O kadar alttan aldım sustum... Şimdi gerçeklerin zamanı...

Sunucu birleşimi başlamadan daha 1 yıl önceden reklam propagandasını forumda dajil her yerde hunharca yaptılar... Millete umut verdiler bir birleştirmeye başladılar bütün oyun dondu aylarca, hesaplar sıkıştı kaldı... Sonra telafi ödülü verdiler hiç tatmin edici olmadı ve tam o sıra yun gene acayip dondu... Şimdi yenilik getirdiler....

Bütün gelen şuan ki bu yeni olan yenilikleri elde ettiğiniz zaman ana karı yine o haritalarda kasılmanıza yarıyor peki soru şu o seviyeye ulaştıktan sonra o haritalar neden kasılalım ki uri mi veriyorlar tp mi şeref mi :D KOMEDİ GİBİ...

Diyecek söz...

O kadar güzel sözler ve o kadar övücü sözler yazdım ki ama bundan sonra bu iş benimdir...

Sabahtan beri takip ediyorum itinayla...

Sabahtan beri forum görevlileri kasıtlı olarak bazı konulardan kaçıyor... Bu basit rütbedeki kişilerin bir suçu günahı yok emir öyle...

İnkar edemezler sadece konulara girip bakın görün...

Birileri çıkıp ta hayal ediyorum yani :) şu oyunu satın alsa TR sunucularına taşısa... Allahım yok böyle bir şey :D

5. onca tasarım aldık solace venom sentinel hepsini uriyle ayrıca o lf4ler için en aşağı 1500 tane ganimet anahtarı gitmiştir hepsini 16 seviye yapmam da cabası sonra bir bakıyorum çoğu bedava,krediye alınabiliyor tabi bunların hepsini geçtim oyuna 1.5 yıl ara verip acemi albaydan uzman yüzbaşıya düşüyorsan bot sıkıntısı kesinlikle vardır hadi bunlarıda geçtim geri döneyim dedim etkinlik çıkardılar senin dediğin gibi ve aynı sorunları gene yaşıyoruz neden hep böyle olmak zorunda benim anlamadığım kasıtlı bir şey mi bu tr3 birincisinin hesabını boşaltılar ekipmanı geri verildi ama diğer hesabı çalınan veya boşaltılan insanlara support hesap sizin sorumluluğunuzdadır diye geri çevrildi yardım edilmedi chatte sırf -ahahaha ne damage vurdum be- dediğim için 2 gün ban aldığımı hatırlarım hayır neden iyi bir anısı yok bu oyunun bende bugünde güzel bir şey çıkardılar sandım sonuç gene hüsran neyse içimdekileri dökmüşsün bir nevi sende kesinlikle katılıyorum sana

KoruyucuPeri bunu beğendi.
  6. Şahsen... Tüm Generallarin ve Generallerin bot yaparken hunharca tallon kesttiklerinin videoları arşivimde duruyor... Emek hırsızları...

7. Eleştirilerinizde haklısınız arkadaşlar ama yok ben şuna o kadar uridium harcadım, yok buna şu kadar kutu açtım falan demeniz anlamsız. Oyun değişecektir ve eski itemlerin yerine yenisi gelecektir. Bugün birisi çıkıp ben zamanında irise 200 milyon basıyordum şimdi 10 milyona iris alıyorlar bu ne saçmalık dese güler geçeriz değil mi? Aynı durum lf4 ve tasarımlar için de geçerli lütfen objektif bakalım durumlara.

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Elbette arkadaşımız ben şu zamanda bunu şunu aldım demesi pek doğru değil.

9. zamanında 200m basılan ırıs ıcın kesılen yaratıkların kredi uri miktarı aynıydı ustunden yıllar geçti çeşit çeşit güncellemeyi saymıyorum 400 dosya yuzlerce taş kasmak için yaratıklar hala aynı mıktar kredi uri veriyo ama bu kısmı kaçırmamak gerek

10. the_flood

the_flood User

objektif olalım o zaman..bir oyunda zaman ilerledikçe ne beklenir?gelişme değil mi..yeni gemiler yeni silahlar ve cephaneler..yeni görevler,yeni alanlar...ama bakıyoruz ki DO bu konuda 1 ileri 2 geri gidiyor..100 yeni görev diyor 17.500 gemi kes diyor...10 lazer alacaksın diyor milyon sepromu çöpe at diyor...gemi lazer geliyor özellik yok kendin al diyor...şimdi sen objektif ol cvp ver..bu yazdıklarımda yanlış bişey var mı?

şunu herkes kabul etsin...DO yenilikçilik özelliğini kaybetti..şimdiki özelliği modifiyecilik..

11. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Bence rütbeye takılmamak lazım , senin arşivlediklerin o şekilde rütbe sahibi oldu diyelim , para harcıyarak rütbe sahibi olsaydı emek hırsızı olmayacaktı öyle değil mi !?
    Bu güne kadar gördüklerim ve bu oyunda yaşadıklarım bana şunu öğretti ;
    1- Gereksiz para vermiyeceksin
    2- Her etkinliğe kendini kaptırıp elindeki malzemeleri harcamıyacaksın
    3- Bu oyunu oynatanların amacı belli , ticaret !
    4- Ticaretini yaptıkları bu oyundan maximum para kazanma peşindeler , tek dertleri nasıl daha çok para kazanırız..
    5- Sen de zamanında yeterince para kaptırdığın için doğal olarak bırak gidemiyorsun , verdiğinin karşılığını almaya çalıştıkça daha fazla içeri giriyorsun , kumar gibi..
    6- Uzun lafın kısası , hiç bir etkinlik masalına kendini kaptırmadan (para ve zaman) oyundan keyif almaya çalış , gerisi hikaye ve zaman kaybı..

İyi oyunlar

12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuza lütfen Karaşimşek İçeriği Geri bildirimi ile devam ederseniz bu geri bildirimlerinizi merkeze ileteceğiz.
    İstek ve şikayetleriniz merkez tarafından incelecektir.

Elinizdeki belge ile birlikte supporta başvurmayı denediniz mi ? Support bunu merkeze iletecektir.

İyi forumlar

13. Support merkeze şu oyun donmasını bi iletiversede ilgilenseler, her yenilik çıktığında bu sorunların olduğunuda eklesinler, ayrıca bu oyunda teset serveri diye bir yer olduğunuda hatırlatsınlar, bu yenilikleri orada teste tabi tutsalardıda millette (buna sizlerde dahilsiniz) ne gelecek neşekilde gelecek bilseydi daha iyi olmazmıydı?

14. the_flood

the_flood User

iletsek ne olucak sn admin.bu saatten sonra kapıyı mı değiştirecek..100 göreve 17.500 nedir dedik değişti mi? 1-2 ufak ayar yaparlar o kadar.zaten bu saatten sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar artık.ne yazarsak yazalım değişen bişey yok.kendi kafalarınca bişeyler yapıp duruyorlar.

15. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle gelen yenilik ve güncellemeler öncelikle test serverinde test edilmektedir. Bu serverler sizin göremiceğiniz şekilde açılmaktadır.
    Bahsettiğiniz sorunları merkeze dün gece ilettik zaten.

İyi forumlar

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap veridliğinden ve tartışma ortamı yarattığındna kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.