Yeni Kalkan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaneR_BeY tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

Google da kalkanları 16 yapmanın faydalarını zararlarını araştırıyordum, diğer alternatifleri düşünüyordum ki birçok kişi tarafından yeni kalkan çıkacağı yazılmış, fotoğrafını atanlar olmuş, sizlere ve modlarıma sorum şudur ki herhangi başka bir server da bo3 gibiy eni bir kalkan var mı veya yakında çıkacağı oyunla ilgilenen kişiler tarafından söylendi mi? Ona göre geliştirmelerimi yapıcam cevap bekliyorum ;)

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Tahminim yeni bir kalkanın çıkmayacağı yönünde şu anki kalkan 10k ve %80 absorbe veriyor. Ben çok az bir geliştirme ve seprom besleme ile irislerde(10. seviye) bulunan 15 kalkandan 415k kalkan oluşturdum bundan sonra çıkabilecek herhangi bir kalkan ile bu en az 600k civarına gelecektir ki şu an benim kalkanımla oluşan durum bu. Tamamen elit bir gemi ile bu miktar çok fazla olacağı gibi tek başına kesilemeyecek bir gemi oluşur ki bununla kimse başa çıkamaz ve oyunda böyle bir gelişmeyi istemez, rekabet biter. Keyifli forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Hayır arkadaşlar lütfen ordan burdan duyma haberlere inanmayınız böyle bir durum olduğunda forumda zaten duyurusu yapılır iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.