Yeni kapı " small gate "

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni başlayanlar için kapı

1. güzel olur

86,4%
  2. hayır gerek yok

13,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6KN

6KN User

bu yeni bir gorevmi

2. Evet yeni bir görev nyx den alınıyor. Ama şuan bizde yok.Oyuna yeni başlayanlarda var.

3. 6KN

6KN User

o zaman gereksiz konu :D k. bakma oy kullandım ama

4. öyle bişey yok devolarium diye atma

5. n gok yeni başlayanlarda var

6. Bence bu bildiğin uri kasmaya benziyor ilaveten 10.000 şeref çok fazla. Olmamasından yanayım..

7. kardeşim 3 haftada bikere yapılabiliyor

8. bence olmalı devolaryum kapısı elit cephane vermiyor ki 1m tp süper yeni başlayanlar için eski görevlerde 160 taş toplayıp 750bin tp alınıyordu bir anda 9 lvl olupğ pvpye atlıyorduk şimdi ilk lvllerde çok zor tpler çok az onun için olmalı diyorum

9. 10.000 değil 5.000 veriyor

10. tamamen olumlu buluyorum güçsüzlere de kapı yapma imkanı doğar böylece

+1

11. ya on numara beş yıldız böyle şeyler güzel destekliyoruz da mübarek hayata geçmiyor yaaa

12. Evt güzel olur en azından yeniler farklı npc leri öğrenirler

13. konu up yorumları alalım 37 olumlu oy almış

14. bende hep kapı yapmak isterdim yapamazdım güçsüzlüğün nasıl bir şey olduğunu iyi biliyorum :D olumlu oy kullanacağım tabiki

15. Benim hiç kapım olmadıki :D:D +1

16. Bu kapı olsa bile ödülleri artmalı

17. böyle bir kapi olmali ama belli bir seviyeye kadar olmali yani 15 level olunca kapi otomatikmen kapanmali o oyuncuya bence oldukça güzel fikir :)

18. Olmalı

19. darkorbit oynarken konu açmıştım forumda vay be eski günleri hatırladım eski dediğimde geçen seneymiş :D

20. 3 haftada bir acayip sacma zeta gibi tek basmalik olmali ve 60 parca olmali 50 bin u. Acilmali

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.