Yeni : Klan Diplomasileri !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 6 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Beğendiniz mi ?

1. Evet

88,2%
  2. Hayır

11,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar :)

Eski klan sistemlerinin haricinde yeni birkaç klan diplomasi durumu sunmak istiyorum.

Savunma Diplomasileri

Himaye

Bu diplomasi ile bir klanı himaye yani koruma altına alırsınız. Eğer kabul görürse himaye altına aldığınız klana saldıran bir düşman klan Seviye 10 ve üzerindeki oyuncularına saldıramayacaktır. (Eğer himaye altındaki klan saldırırsa düşman klan saldırmakta özgürdür.)

Tarafsızlık

Bu diplomasi ile eğer sizin ittifak klanınız diğer bir ittifak klanınız ile düşman ise tarafsızlık diplomasisini kullanarak iki klan ile gelecek anlaşmazlıkları önlersiniz. Bu diplomasi aktif olunca savaş altındaki iki (sizin ittifakınız olan) klanlar savaş durumu sona erene kadar size saldıramayacaklardır. Eğer onlar saldırınca da siz karşılık verirseniz yada ilk siz saldırırsanız otomatikman iki klan ile savaş halinde olursunuz ve klan para miktarından %25 i kesilir.

Saldırı Diplomasileri

Grup Savaş

Eğer ittifak klanlarınızdan biri bir diğer klana savaş açtıysa (sizin ittifakınız yada savaşınız olmaması gerekir) otomatikman sizinde savaşlı klanınız olur ve ittifak klanın kestiği o savaşlı klanın bir üyesi sizin klanın kasasına 100.000 Kredi kazandıracaktır. Bu gelen kredi her kesilen üye ile katlanır. Aynı şey ittifak klanınız için de geçerlidir.

Örn :

2 Üye : 200.000 C (1x2)

4 Üye : 800.000 C (4x2)

6 Üye : 2.400.000 C (6x4)

8 Üye : 11.240.000 C (8x6)

Gibi.

Tek Hedef Savaş

Bu diplomasi ile eğer ittifak klanlardan maksimum 3 kişi size sıkıyorsa o üyelere savaş açabilirsiniz. Bu sizin klanla ittifakınızı etkilemez. Tabii (üyemizi kesmeyin yoksa kırmızı yakarız) gibi durumlar olurmu bilemem :/

Bu diplomasi üyeler size 1 hafta süreliğine sıkmadığı zaman otomatikman kalkar.

Umarım beğenmişsinizdir :)

2. +1 olabilir

3. gerekli baya eğlence katar +2

4. Teşekkürler.

Güncel !

5. asdfgasf

asdfgasf User

SÜPPER olmuş bayıldım olursa süper olur

6. oyum olumlu kardeşim iyi forumlar.

7. Teşekkürler :)

Konu güncel !

8. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Gerçekten çok iyi tebrik ediyorum :) + :)

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mükemmel fikir. +1

O nasıl bir konu hortlatış ya. 1.5 yıl sonra yeniden. :D

10. Manda ve himayeyi oyuna sokalım diyorsun :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Güzel olur

12. Güzel olur ama yanlışlıkla tıklamalara önlem alınmalı

13. :D Konu massallah iyi h
    Baya iyi oldu dedim bi son konulara bakayim.begendim bide :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  14. Prophecy

Prophecy User

Konu geride kalmış :) bu kadar güzel bir konu geride kalmasın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.