Yeni Klan Kanunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C★•ΛŢIŁΛЧ-1•C★ tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar öncelikle bu klan kısıtlaması hakkında net bir açıklama bekliyoruz.Şimdi benim klanda 1 milyar kredim var fakat arkadaşıma şu an en fazla 25 mil atabiliyorum.25 milyonu yolladım diyelim.Ondan sonraki haftada 35 mi yollayacağım?Bu şekildemi yürüyor?Yoksa 1 ay hiç yollamazsam birikiyor mu?Bu forumdaki bir konuda ayda 600 milyon yollanabiliyor denmiş.Hiç yollamayıp bir andamı yollamak mantıklı yoksa her ay azar azar mı?
    Teşekkürler

İyi Forumlar

2. Merhaba ,

Klana katıldıktan sonra geçen her hafta miktar artıyor. Yeni klana girenlere ilk hafta için 5 milyon yollayabiliyorsunuz. 2. hafta 10 yada 15 milyon , 3 hafta 20 yada 25 milyon ve bu şekilde katlanarak gidiyor. Klanda uzun zamandır olanlar için nasıl bir sistem işliyor şu anda bilemiyorum fakat genel olarak açıklamada bir oyuncuya haftalık en fazla 250 milyon kredi yollanabileceği yazıyor.

Ayda 600 milyon değil haftalık olarak en fazla 250 milyon 4 haftada 1 milyar kredi yapar.

İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  3. Evet haklısınız fakat haftada 250 milyon kredi yollamak için bir kişiye , o kişinin 25 haftadır klanda olması lazım .Doğru mudur?

KeskinBicak bunu beğendi.
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Burada gerekli bilgiler mevcuttur lütfen inceleyiniz.Dediğimiz gibi haftalar geçtikçe katlanıyor ancak 25 hafta gibi bir terim kullanılmamıştır bize verilen bilgiler dışında birşey dememiz yanlış olur.İyi forumlar.

-RealMardin- ve KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.