Yeni Klan Kısıtlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C★•ΛŢIŁΛЧ-1•C★ tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben bir arkadaşımla klan kurmuştum para biriktiriyorduk.Bu klana arkadaş gireli 10 gün oldu ona 15 milyon kredi yollayabiliyorum.Bu çok az bir tutar.Ona 1 ay sonra ancak 75 milyon kredi mi atabileceğim haftada?4 hafta haftada 15 den 4 haftada 60 milyo kredi eder.Yoksa bu tutar dahada katlanarakmı gidiyor detaylı bilgisi olan varmı?Forumda yapılan resmi açıklama detaylı bir açıklama değildir.Düzeltilmesini en yakın zamanda rica eder,üst mertebelere bu uygulamayı biraz da iyi niyetli insanlar için düşünmelerini tavsiye ederim.
    İyi Günler.
    İyi Çalışmalar

Cevap bekliyorum.

2. Merhaba ,

Süreler yada artış miktarı ile ilgili olarak duyurudaki bilgilerin dışında fazladan bilgimiz yok maalesef.

Konuyla ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi forum kuralları dahilinde Buradaki konuya yazabilirsiniz.

Genel olarak forumda yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.