Yeni kod verilecek mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Reoreo29 tarafından 1 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Reoreo29

Reoreo29 User

Uzun süredir bırakmıştım lakin YouTube kod olayını duydum gemide yoktu lakin geç kalmışım. Kendi emegimle hesabım olsun isterdim böyle yeni başlayanlar için kodlar yeniden getirilicekmi bilgilendirirseniz sevinirim.

2. the_flood

the_flood User

yeni bir etkinlik bitti. bu etkinlikte yeni bir gemi ( hekate) ve lf-4 ler birleştirme olarak verildi. ayrıca da yeni teknolojiler etkinlik içinde dağıtıldı. fikrim bu yakın zamanda kod gelmeyeceği yönünde olur dostum.

3. Reoreo29

Reoreo29 User

Bence yeni başlayanlar için bir girişim daha yapılmalı yönünde ama hayıtçrlısı

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

BSGO Oyunu kapandığı için BSGO sitesinden kayıt yapılan hesaplar için geçerli bir kod dağıtılmıştı ve belirli bir süre sonra kod iptal edildi. An itibari ile herhangi bir kod verilme durumu söz konusu değildir. Olur mu bir daha, olursa ne zaman olur bu konuda hiçbir bilgi bulunmamaktadır.

İyi forumlar.