yeni kod.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oben tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ENERGYRUSH: 1800galaksi enerjisi vermektedir.
    Iyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. kod neden kullanılmıyor

3. BABLEG

BABLEG User

kod çalışmıyor

4. -Star-

-Star- User

Süresi bitmiştir.

5. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Kodun kullanım limiti veya süresi dolmuş olabilir. Bu kod sınırsız bir kod değildir.

İyi forumlar.

6. Muhteşem darkorbit bir şeyide tam yapın. Süreli olur 1 gün süre , sınırlı olur 1000 oyuncu. Emek verene yazık.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

3 gün süre ile bu kod binlerce, on binlerce, belkide yüz binlerce hesapta kullanıldı. Bu kadar değerli bir içeriğin daha uzun süre kullanılabilir olmasın isterdik, lakin her güzel şeyin bir sonu vardır :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2019
    Minerva bunu beğendi.
  8. ŞahFD

ŞahFD User

Herkes hata yapabilir, motor yada robot değil ya?

Kaçtane konuya cevap yazıp link bırakıp kilitleyip veyahut görevler yapmak kolay değildir, şahsen ben adminlik yada modluk yapmam ama yapanada saygi duyarım çünkü ne zaman bir şey öğrenmek istesem link bırakan açıklayan yine onlar, yani amacım yalakalık yapmak falan değil yanlış anlama herkes biz değil mesela ben birşey öğrenmek isteyen bir kişiye elimden geldiğince yine yardım etmek isterim ama kalkıp 10 tane 5 tane ayrı ayrı işte bu burada bu burada diyip link bırakmam, yanu uzun lafın kısası umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir, Bir harften hatadan bir şey olmaz diye düşünüyorum sonuçta onlarda herkes gibi bizim gibi bir insan

;)

Perseus., .Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  9. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Kim ne demiş :D

Perseus. bunu beğendi.
  10. Minerva

Minerva Guest

ŞahFD üyemiz yakalamış sizi, ki biz de silinen mesajları görebiliyoruz, kaçamadınız :p

Perseus. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  11. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

ooooo moderatorüm kaçak oyun bu.

12. Çikolata erir, çiçek solar, aşklar biter... her şey elimizden kayıp gideeeer :)

13. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

neden ki ?

14. allah öyle yaratmış

15. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Yav bari hacı kaldıraydında öyle yazaydın.

16. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Kod sınırlı sayıda olduğu için artık kullanımda değildir.
    Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Kilitlenmemişdi ki :p

Perseus., BALYUMRUK ve Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.