Yeni Kod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

yeni kod ne kadar tatmin edici geldi sizlere modlar vipler indirimler milletin boşa gitti saatlerce portallarda esir kaldı oyuna giremedi , girdi oyuna fakat kapı yapamadı etkinliği yapamadı yapdı madur oldu gelen kod içeriği ne oldu ? bu mudur telafi umarım değildir.

eğer niyetleri bu kod ile unutturmak ise kimse unutmaz bunları , yine bildiğini yapar bu merkez ama siz yinede raporlamalarınızda telafi için daha kapsamlı bir kod istiyoruz giden vip indirmlerin yerine en azından 1 hafta indirim vip verilsin . siz raporlayın da isteyenin 1 yüzü vermeyinin 2 yüzü kara demişler :) umarım diğer oyuncularda destek verir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2020
    -CanliBilimiGLG- ve memat155 bunu beğendi.
  2. lllecelll

lllecelll User

valla bende vip veya indirim bekliyordum :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2020
    -CanliBilimiGLG- bunu beğendi.
  3. Dalga geçiyorlar oyuncularla.

-CanliBilimiGLG- bunu beğendi.
  4. Bu verilenleri ben yönetime veriyim üstüne uride veriyim oyunu düzeltsinler başka bir şey istemem

memat155 ve ĀṜĊĿĪǤĦŦ bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum içerisinde tamamı büyük veya mesajın tamamı kalın biçimde yazılmamalıdır. Sanal ortamda bağırmak anlamına gelmektedir, göz yormaktadır. Bu konu hakkında sizi uyarmak zorundayım.

Verilen telafi kod ve içerikleri Merkez Ekip tarafından seçilmektedir, bu konu hakkında Ülke Takımları olarak bir şey yapamayız.

İyi Forumlar.

6. zalim

zalim User

kod şaka amaçlı bence 1 mayıs ama bunlar 1 nisanda kalmış ben çok güldüm hep böyle devam.

7. DalinDalin

DalinDalin User

sadaka mı dağıtmışlar bu ne

8. sen gel premium çek indirim çek oyuna gireme adamlar telafi diye 10K X4 versin teşekkür ederiz

9. zalim

zalim User

buna sadaka bile denmez 3 dk atıyorum ben o x4 ü gerisi çöp zaten

10. smoonrise

smoonrise User

uyarınızı dikkate alıcam bağırmak yada göz yormak değildi amacım , ben size ülke takımı olarak bişey yapın ve bu kod içeriği değişsin demedim modum o amaç ile açamadım konu , bir yerde yanlış anlama oldu sanırım , merkezin verdiği koda diğer oyuncular gibi bende tepkiliyim tabiki fakat bunun sizin seçiminiz yada sizin belirlediğiniz birşey olmadığını da biliyorum

benim sizden isteğim raporlarınızda TR server oyuncularından geçen etkinlik zamanında yaşana sorunlar nedeni ile merkez ekipten boşyere giden harcanan para verdikleri ve bu paraların karşılıklarını alamadıkları için kod içeriğinde vip indirim bekliorlar yazmanız

vip indirmlerin telafisi bekliyor Tr server bunu siz uygun dille aktarın merkez ekibe

konu kilitlenebilir kolay gelsin iyi görevler

11. oyuncular bence mahkemelere başvurarak haklarını aramalıdır.

12. Bence hiç vermeyebilirlerdi yine de buna şükür ama bencede içeriği çok az :(

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.