yeni konu açma hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐÂRҚÐЄÂŦĦ tarafından 22 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Şimdi halk arasında kullanılan bir tabiri yazmak isterdim ama S ile başlıyor sonu N ile bitiyor. Hani bazı durumlarda oltaya gelme durumu gibi bir şeyler olur. Durum aynen bu ama hala ben haklıyım demektesiniz.

Neyse ben gol atmaktan yoruldum siz gol yemekten yorulmadınız. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı bir durum yaşıyoruz. :)

İyi forumlar.

SpookS bunu beğendi.
  2. :D modum sizi ilk defa böyle görüyorum :D S ile N yi çözemedim ama :D aklıma 1 2 şey geldi emin değilim :D bu arada arkadşaın konusunu çürüttük :D

3. aries123

aries123 User

Haklıyım demedim veyâhut'da tabir edicek bir söz kullanmadım
    You're right! Sen (hak)lısın
    Ben konuyu yanlış anladım dalga gecmedim yanlış anladım sonrada yanlış anlaşıldım sizin bu durumda ergen gibi degilde bir yetiskin olarak tevazu etmeniz gerekmekteydi.

4. Merhaba ,

Çok uzatmayacağım ve sadece sizin konuya ilk mesajınızı atacağım ;

Gerçekten de yanlış anlayıp dalga geçmemişsiniz. :)

Neyse bu kadar gol yeter ve bir daha ön yargı ile mesaj yazmayın yoksa bu duruma düşersiniz.

Ayrıca eğer gerçekten yaşınız 34 ise yaşınıza göre davranmanızı tavsiye ederim. Son olarak forumda Türkçe dışında dil kullanılması da yasaktır hatırlatayım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.