Öneri Yeni kullanıcılara 30 gün koruma !

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ●M●ÜC●A●H●İ●T●B●E●Y● tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni kullanıcılara 30 gün koruma gelsin mi ?

1. Evet,Koruma Gelsin !

oy sayısı 34
    81,0%
  2. Hayır,İstemiyoruz !

oy sayısı 8
    19,0%
  1. Merhaba, oyuna 1 eylül'de başladım bugün 16 gün oluyor eski bir oyuncuyum eskiden kasılan çok kişi olurdu ve kalabalıktı oyun, artık eskisi gibi olmadığını gördüm herkes full ve flaxlı oyuncu nerdeyse yok denilecek derecede, full+full hesaplar yeni kullanıcıların gelişmesine imkan vermiyor rahatsız ediyor, bu yüzden kimsenin ne gelişebileceğini düşünüyorum ne de oyuna yeni oyuncuların katılacağını,ben bir fikirim üretmek istedim buna çare olarak yeni kullanıcılara 30 gün boyunca hiç bir haritada o saldırmadığı sürece saldırılmasın, ne dersiniz oyuncu için büyük bi bi avantaj olur gelişme imkanı sağlar,benim diyeceklerim bu kadar arkadaşlar teşekkürler.

- Eğer oyuna yeni kullanıcı katmak istiyorsan: Evet, Koruma gelsin !
    - Eğer her gün aynı oyuncularla oynamak istiyorsan: Hayır,İstemiyoruz !

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  2. 13 levele kadar koruma olmali.

3. gelişme sağlayamadığım için oyunu bırakıyorum, umarım fikrim yeni oyunculara umut olur hadi iyi günler.

«®βŁДÐΞ•53» ve efsanaadam bunu beğendi.
  4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Oyuna yeni başladın ama hemen bırakıp pes etmek bence sorumluluktan kaçmaktır. Ben beklerdimki sizin mücadele edip geminizi geliştirip bir klan kurup yada bir klana girip savaşlara katılmanız idi. Neyse bu kararınıza saygı duyuyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Eylül 2018
  5. redbull321

redbull321 User

sayın modum mücadele edilmiyo işte direk patlıyoruz pala gidiyoruz patlıyoruz x2 den x8 e kadar bütün haritalarda patlıyoruz 4x haritalara girmek zaten imkansız nasıl mücadele vericez ?
    Edit: 2 aydır deli gibi uğraşıyorum deli gibi hemde bu kadar emeğe hala 1 tane düşman kesme görevini yapamıyorum en basiti yani 2 ay uğraşın sonucu 1 tane düşman bile kesememekse ne gerek var bu oyunu oynamaya 3 kişi başlamıştık bizde arkadaşlarla 2 si bıraktı bende bırakıcam bi gelişme kat edemiyoruz

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Düşüncenize saygı duyuyorum ama bizlerde oyuncuyuz ve bu oyuna sıfırdan başladık. Gemilerimiz ful oldu. Bizler azimle sabır ettik size tavsiyem ilk işiniz önce bir kılan bulunuz yada kılan kurmanızdır. Görevlerinizi kılanca yapmaya çalışın. Göreceksinizki kılanca toplu haraket edildimi görevler bitecek ve sizlerde gelişmiş olacaksınız.İkinci tavsiyem sizlere forumda yeni başlayanlarda açılan konuları dikkatli takip etmenizdir. Çünkü orada usta pilotların sizlere işinize yarayacak önerilerini takip etmenizdir. Hemen pes etmek yok gerçek hayat acımazdır mücadeleye devam etmenizi öneririm.

İyi forumlar.

7. ya kardeş ne emeğinden bahsediyorsun sen millet bot kullanıyor atı alan üsküdarı geçmiş :D

her harita da patla o zaman görürüm ben seni, sorumluluk falan diyor ya :D

8. Eskiden olsa saçmalamayın derdim ama oyunun gerçekten eskiyle alakası yok. 8 iris goliyle kapı harici kasılmada sorun yaşıyorum. Ya düşman ya da dost gemi sıkıyor, takılacak adam da yok. Yeni başlayan birisi için hepten sıkıntı.

9. Başlamaya çalışıp birsürü bırakan adam tanıyorum hepsi sorumluluk nedir bilmiyor azrail modumuz biliyor

org2BordoGüç bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

11. LARK1988

LARK1988 User

30 gün ne yaptın güzel kardeşim
    kendince iyi hoşta
    oyunda eski arkadaşlar bu durumu çoooook iyi değerlendire bilir
    -1

12. redbull321

redbull321 User

neyse oyunu bırakmış bulunmaktayım sabredip oyuna katlananlara allah sabır versin herkese iyi oyunlar dilerim

org2BordoGüç ve xxkubixx bunu beğendi.
  13. xxkubixx

xxkubixx User

iyi yapmışsın.
    söylediğin şey yıllar önce gelmeliydi zaten ama darkorbit ekibinin aklına böyle fikirler pek gelmez.Para kazandıracak fikirler gelir sadece.

14. zalim

zalim User

böyle bir şeyin gelmesi imkansız hayatta getirmezler çünki yeni başlayanlara paketmi deyim artık ne deyim goli 25 tane kararsız lf4 üstüne birde kaç milyon tp satılıyor bu şekilde o yüzden seviyeye yada yeni başlayanlara geleceğini düşünmüyorum

15. yada şöyle birşey olmalı o gün 5 defa patlayan gemi o gün içinde düşman gemisine saldirmadigi müddetçe koruma altına alınsın (belli seviyeler de misal Max 16 seviye gibi) çünkü adamlar anlaşmış gibiler arkadaşım kasildin madem kasilan adamı değil senin gibi kasılmış fullenmis adamlara saldır. yok illa kasilan adama sikacak. şimdi yine biri çıkar savaş oyunu bu der. biz savaş oyunu değil demiyoruz da kardeşim madem savaş oyunu bu neden full adam full adama sıkmıyor gidiyor bana sıkıyor git ona sık kardeşim. sonra rütbe kasıyor adam oynamayı biliyom diye geçiniyor. Tebrikler yaklaşık 100 kişinin oyunu bırakmasına vesile oldunuz. hadi bu kasılmaya çalışanlar oyunu bıraktı. kimi kesiceksiniz. maalesef birbirlerine sıkmazlar kendi gözlerim ile gördüm yaşadım. pvp haritasında spearhead ile birisini takip ettim kaç kişi geçti yanından sıkmadı geldi bana sıktı. oyun anlayışı bumu? bu ise ben şahsen bıktım artık. bu bize yapılan terbiyesizlik başka hiçbir şey değil.guclunun güçsüzü ezdigi ama aynı şekilde guclunun gucluye dokunmadigi saçma ve zorba birsistem geliştirmiş durumda oyuncular. orada bir arkadaş -1 yazmış mesela. neden -1 ? ben söyleyeyim full adam full adama dokunmuyor da o yüzden bundan dolayı kesecek adam bulamayıp rutbelerinden olacaklar. içlerinde adam ayırmadan sıkanlarda var kasilan adama karışmayan da ama genel anlamda böyle saçma bir düzen hakim. portalda açılmamı bekliyor adam yanımızdan sayborg geçiyor sıkmıyor beni bekliyor. böyle bir oyun anlayışı olamaz. kendide gayet iyi biliyor o gitmeden benimde bir yere gitmeyeceğimi ama bilerek yapıyorlar işte. bu konuya el atmalı oyun. zaten kitle giderek azaldı bu oyuncular sayesinde kökten yok olacak oyun.

Sayfayı Paylaş