Yeni Kutular Çıktı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni kutular çıktı arkadaşlar ama ödülleri kabak festivalindeki kutularla aynı yani fark eden bişey yok. Bigpointten tek bişey istiyoruz: ETKİNLİK KUTULARININ ÖDÜLLERİ ARTTIRILSIN. UBER ROKET ÇIKSIN. PLD-8 VE SAR-02 YETERİNCE DOLDU!

Verdiği ödüllerden birkaçı;
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] BU ÖDÜLLER YETERSİZ

Son düzenlenen: 6 Kasım 2014
    WolfWar ve yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. haklısın ama hile yapanlar var ona çozum gelmeden olmaz

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sizlerin SAR02 , PLD8 roketleriniz yeterince doldu diye oyunda yenilik yapılmaz. Ayrıca Darkorbit yöneticileri bazı etkinlikler doğrultusunda bu tarzda ödülleri kutulara yerleştiriyor. En yakın örneği Futbol etkinliği, ve baya uzun süren bir etkinlikti. Ayrıca bu ödüllerin kabaktan farklı olması neden gereksinki ? Cephane deposu yeni kalktı ve ben daha toplayamadım bile. Daha önceden de toplayamıyordum cephane deposu dolu diyordu. Lütfen fikirlerinizi her tabakaya uygun olacak şekilde üretiniz. Sizin roketleriniz fazla diye gelip buradan isteklerde bulunmak etik ve doğru değildir. Bu şekilde fikrinize destek vermem mümkün değildir.

Ayrıca forumda büyük harf kullanmak yasaktır , dikkat ediniz.

Keyifli Forumlar

4. Anladım iyi oyunlar

5. Prophecy

Prophecy User

bence içerik arttırılmalı

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  6. Bir yandan Moduma Katılıyorum Bir yandanda Bu ıcerık hedıyelerı bıraz olsun artırılsa

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.