Destek YENİ KUTULAR KAÇ GÜN KALACAK ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FatihinAslanı[TÜRK] tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YENİ KUTULAR KAÇ GÜN KALACAK ?

2. 6 gün kalıcak

3. WolfWar

WolfWar User

4. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Sorunuza gelirsek 25 Kasım'da kalkması gerekiyor.

İyi forumlar.

5. özür dilerim teşekkürler :)

6. Merhaba ,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. muslap

muslap User

yeni çıkan korsan kutuları struner felan yazıyo ya onları nasıl açıyoz ganimet anahtarı açıyomu ? msg_loot_failed_no_booty-key-streuner diyo kutuya gelince bilgi verirseniz sevinirim

8. arkadaşlar bende merak ediyorum bunu ve içinden neler çıkıyor ?

9. muslap38

muslap38 User

sadece elit cephaneler cıkıyor örnek= plt:2021 300

10. tamamda nerden bulucaz bu kutu anahtarlarını ?

11. muslap38

muslap38 User

normal anahtar alıp açabiliyorsunuz

12. az önce aldım bitane açtım 15 gg çıktı 15 gg nedir yahu ? normal yeşil anahtarda bile daha fazla şey çıkyıor onu geçtim normal etkinkik kutusunda 40 gg çıkıyor bu anahtara 1500 uri veriyoruz 15 gg çıkıyor

13. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Bu yeni kutulardan çıkan gg oranı düşürülmeli. 80 100 115 gg aldığım oluyor. Bu nasıl bi oran oyunda herşey yükselecek günde 20 30 50 k gg kasılacak 6 günde 300.000 gg bunlarla kapı yaparlar sürekli günde 1 milyon uridium belki daha fazla uridium kasılacak. rütbe puanları uçacak herkes birden full havoc herkül olacak argeler fullenecek. Bu nasıl bir oran lütfen değiştirilsin supporta mesaj atıyorum. Ben zaten fulüm ama full olmasam ezik olsaydım bile böyle bişey olmasını istemiyorum.

14. WolfWar

WolfWar User

Dostum diğer oyuncular bunu yaparken
    senin elin armut mu topluyor ? O
    zaman sende diğer oyuncular gibi yap
    boş boş durma sende 50k gg topla
    sende 20-30 zeta yap. Hep düzmantık
    gidiyonuz. Diğer oyuncular yok şöyle yapacak yok böyle yapacak diyene
    kadar sende diğer oyuncuların yaptığını
    yap o zaman BOŞ DURMA !

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  15. eray

eray User

Günde 50k gg kasılacaktan sonrasını okumadım :(

16. Bencede Kaldırılması Gerekir çünkü böyle devam ederse herkes fullenir ve oyunun tadı kalmaz kaldırmasanızda gg oranını düşürün ne bilm mesela 3/4 gg çıksın en fazla öyle olursa daha iyi olur Saygılar

17. WolfWar

WolfWar User

Peki sen niye o herkesin içinde olmak için çabalamıyorsunda şuan burada boş boş vakit kaybediyorsun. Ya yanlış anlamayın fakat sizler biraz eski kafalımısınız ? Alışın artık yeniliklere !

18. tadı kalmayacak oyunun kardeşim herkes full olsa tadı kalmaz oyunun

19. WolfWar

WolfWar User

Zaten millet full olacağı kadar olmuş. Bırak eziklerde fullensinde durum eşitlensin.

muslap38 bunu beğendi.
  20. bence daha zevkli olur sadece savaşlar felan :) güçlü olup güçsüz öldürmek çünkü artık kolay.Hem bu yeni yeniliği bence babalarının hayrına yaptıklarını düşünmüyorum DO takımı büyük bir yeniliği beraberinde getiricek diye istiyorum ve bu epey tuzlu bir yenili olucak uridium ile yapılcak tabiki..BUda onun yanında küçük çerez gibi birşey kalmış olucak..

Mαтαdor ve WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.