Destek YENİ KUTULAR KAÇ GÜN KALACAK ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FatihinAslanı[TÜRK] tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muslap38

muslap38 User

katılıyorum
    eşitlenmek en iyisi

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Beyler burada Darkorbit in amacı oyunculara katlayıcı aldırtarak para kaldırmak ;)

3. evet tabiki en büyük amacı o :) çünkü artık darkobit öyle yapıyor bir haftalık böyle özel etkinlik güzel kutulur...içlerine bolca şey koyuyorlar tabi katlayıcı alalar extra extra kazançlı oluyor...Terror kapısındada bir çok kullanıcı herkes katlayıcı aldı hayatımda bikere bile almayan ben aldım yani darkobit baktı bu işte para vardı hadi buna benzeyen bir etkinlik yapalım yine paraya para demeyelim diyor...Darkorbit açısından oldukca kazançlı bir etkinlik ama oyuncular açısından pek kazançlı olduğunu söyleyemem çünkü sen nasıl toplayıp 10 tane kapı açıyorsan diğer oyuncuda senini gibi toplayıp 10 kapı açıcak yani yine eşit olucaksınız ;)

o yüzden onu bunu bırakın laf atışmayıda bırakın ve etkinliğin tadını çıkarın

WolfWar ve muslap38 bunu beğendi.
  4. muslap38

muslap38 User

bence de öyle eskiden daha fazla online vardı bir ara kampanyalar felan kesildi millet oyundan soğudu şimdi ise yavaş yavaş akın etmeye başladılar oyunun tadı zevki cıkıcak

5. sanane kimin ne yapacağı zaten sizin nasıl ful olduğunuzu gayet iyi biliyoruz en azından millet legal yoldan fullenecek sizin yaptığınız gibi değil milletin sizinle eşit duruma gelecek olması zorunamı gidiyor

WolfWar ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. Katılıyorum bazı oyncular böyle egoist oluyor...Diyorki en güçlü ben olim en iyi ben olim herkesi patlatim e en güçlü sen olduktan herkesi patlattıktan sonra oyunun ne anlamı kalıcakki ? egoist düşüncesi işte boşver düşünemiyor

WolfWar bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Arkadaşlar forumda tartışmamaya dikkat edelim. Etkinlik kutuları 25 Kasım'da kalkacaktır tabi ki bir değişiklik olmazsa.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.