yeni laptop

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün yeni bir laptop aldım ilk işlerimden birisi darkorbite girmek oldu ama başla dediğimde yükleniyorun ü harfi üzerinde duruyo ve ne kadar beklersem bekliyim ilerlemiyor başka tarayıcılardan denedim çerezleri falan sildim ama işe yaramadı başka neden kaynaklanıyor olabilir?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bilgisayarın güncellemelerini yap ve flash player yüklü mü kontrol et.Yüklü değilse internetten son sürümünü indirip kur.Olmazsa yine buraya yazarsın...

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımızın yazmış olduğu gibi uygulamaları yapınız ve mevcut olan antivirüs prıgramı var ise silerek yeniden deneyiniz ve java kurulu değilse lütfen onu da yükleyiniz.

4. interneet bağlantı hızım düşüktü ondan bağlanmadı heralde artık sorun yok cevaplarınız için teşekkür ederim

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun çözüldüğüne göre kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.