Yeni Lazer Topu '' LF3 Elitte ''

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LF3 Elitte Oyuna gelsinmi

1. Evet

oy sayısı 5
    62,5%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    37,5%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar benim aklıma şöyle bir fikir Geldi
    Herkez biliyorki artık oyunda özellikle zayıf gemiler için kasılmak zor artık nerden nereye 200-250k damageleri görebiliyoruz Özellikle yaratık keserken Canı tam azaldığında bir düşmanın çıkıp sizi yok etmesi İyice sinir bozuyor

Benim aklıma Şöyle bir Fikir geldi Herkez biliyorki LF3 lazer topu 150 Hasar veriyor ve Npc ve Oyuncuların çoğunlukla önce kalkanı sonra darbesini indiriyor

Bu LF3 Elitte Lazeri ise Tam aksine Kalkanı gene indiriyor fakat kalkandan Çok Darbeyi indiriyor Bir nevi Güve uçuş düzeni görevini yapıyor

Hoppala şimdi şöyle bir soru gelebilir :

'' iyide kardeşim bu Cubikon kesenler ve Uber kristallon ve diğer yüksek Npc'leri yok edenlerin çok işine gelecek biz yine ortada kalcaz ''

Hayır öyle Birşey olmayacak Çünkü Bu LF3 Elite Lazer topu Uber Yaratıklara Ve Cubikona Ve Kapılarda İşlemeyecek Sadece Boss Ve normal yaratıklara işleyecek
    Ek olarak Bu bir NPC Lazeridir yani Oyunculara herhangi bir etki etmez Sadece Normal ve Boss Npclere İşlemektedir

LF3 Elite Normal LF3 ile kıyaslandığında çok Değişen birşey yok

Damage Oranı aynı : 150
    Markette 15.000 uridium Karşılığında satışa sunulcak ( Değişebilir )

Ben görsel yapmayı bilmiyorum o yüzden direk anlatarak Geçtim

Ben konuya Başlarken demiştim '' Özellikle yaratık keserken canı tam azaldığında bir düşmanın çıkıp sizi yok etmesi sinir bozuyor ''

LF3 Elitenin avantajı Direk darbeden indirdiği İçin size zaman kazandıracak daha zevkli bir şekilde Kasılacaksınız Kısacası Oyun biraz Daha sevilebilir :) Cevaplarınız için Teşekkürler

Son düzenlenen: 14 Mart 2015
  2. Prophecy

Prophecy User

direk hasar veriyorsa güçsüzlerin yine zararına -1

3. WolfTR

WolfTR User

Senin dediğin 2 yeride Düzenledim fakat Uride biraz düşüşlük yaptım 15.000 Oldu yani bedava olacak hali yok ya illa yeni başlayanlar için geçerli değil zaten bu uğraşacak alacak Ve Ticaretde tamamen haklısın Ticaretide düzenledim :)

™ΞЯΔSΞЯ™ bunu beğendi.
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Direk Darbe Puanlarına Hasar veren , yada belirli oranlarda daha fazla hasar veren bir Lazer Topu Satışa çıkarsa , Bu LF4 ' ün koltuğunu sallandırır.

Bir çok Elit oyuncu , LF4 ' ler için bu kadar uğraşırken , böyle bir Lazer topunun satışına tepki gösterecektir.

Ayrıca LF4 ' ün değeri de azalacaktır.

Bu nedenle , Darbe Puanına direk hasar vermekten ziyade , NPC ' lere %10 , %20 v.s. daha fazla hasar veren bir Lazer Topu yada Kredi ile satılan ve sadece NPC ' lere hasar veren x2 cephanesi olabilir.

Keyifli Forumlar

5. WolfTR

WolfTR User

Modum bu sadece uzaylılara işliyor yanlız vs atarken bir etki göstermeyecek

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

O Halde kabul edilebilir bir düşünce :) Benim de önerdiğim buydu

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.