Yeni Lazerler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CapricaSix tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CapricaSix

CapricaSix User

Arkadaşlar bende dükkanda yeni lazerlerin düşük leveli olanları var.konularda gördüm npc'ye 175 vuran lazer varmış.bende dükkanda npc'ye 145 vuran lazer var.Aegis'im baskın pvp felan yapmıyorum tallon felan kesiyorum.npc'ye 175 vuran lazeri alabilirsem büyük avantaj olur kasılırken.nasıl alabilirim bu lazeri?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Oyun ekranında montaj kısmından gerekli parçaları alırsan yeni lazer silahını temin edebilirsin.

Ayrıca LF-3 de almanı tavsiye ederim başlangıç için gayet iyidir tabi bu arada en iyi silah olan LF-4 üde bulmaya ve kazanmaya çalışın :)

İyi forumlar.

3. Montaj kısmında bulunuyor.

4. *Soulfly*

*Soulfly* User

kimse kimseye tavsiye etmiyor bu yeni çıkan lazerleri. o zaman niye yapıldı bunlar anlamadım. yaptık demek için yapmayın eğer böyle boş yapacaksanız...

5. CapricaSix

CapricaSix User

Evet şimdi fark ettim parçalarım varmış 2 tane yapabildim.12-13 tane lf3'üm var ama 25 daha fazla vursam kardır :) Lf4 1 tane var oda şansa çıktı zaten.Eski haritaya gidip devo felan kesicem bakalım bu silahları yapmam için yeterli parça bulabilecekmiyim

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alacağınız ve tamamlıyacağınız ekipmanlar şimdiden hayırlı olsun.

Silah olarak LF-4 en fazla vuran Silah olduğundan,ona yönelmenizde fayda var.

Keyifli Forumlar.

7. CapricaSix

CapricaSix User

Teşekkür ederim.isterseniz konuyu kilitleyebilirsiniz.

8. TinyKnight

TinyKnight User

Bende aegisim lf3leri kısa süre önce fulledim ardından o lazer montaja geldi ama eğer serverinde ihalede lf3 ucuzsa boşa uğraşma derim gereksiz yere yaparsın.

9. CapricaSix

CapricaSix User

Tr4'de oynuyorum ortalam 13-14m'ye alınıyor lf3

10. TinyKnight

TinyKnight User

bende Britanya 2de oynuyorum kimi zaman 3-5me akşamları ise 10-15me alınıyor bence boşa uğraşma tr4de britanya gibi boş server galiba git talon kes lf3 fulle onla uğraşılmaz.Hadi tr1de felan olsan o şekilde yapsan mantıklı ama o serverde onu yapman saçma olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.