Yeni lazerler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve blackdelrey tarafından 9 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu yeni lazerler npc lazerlerimi olacak? Yeni etkinlik kalıcı mı olacak?

2. Etkinlik geçici olacak.

Yeni lazerler anladığım kadarıyla pet takılınca etkinlik npc yüksek vuracak 500 diğer bütün herşeye 175 olacak.

3. userqq

userqq User

İki farklı lazer geliyor, biri gemi için diğeri pet için. Gemi için olan lazer etkinlik npc'lerine 225, diğerlerine 175 vuruyor. Pet için olan ise etkinlik npc'lerine 500, diğerlerine 175 vuracak.

4. MrWho

MrWho User

Etkinliği anlayan var mı pvp lik olay var mı güçlü klanların diğer oyuncuları engellediği bir etkinlik gibi geldi umarım yanılıyorumdur

5. bu etkinliğe nereden baktınız

6. Klasik DarkOrbit etkinliği işte. Beklentiyi en kötüye ayarlamak gerekiyor.

7. kAnUNi

kAnUNi User

ne etk8nligi ve nezaman basliycak bilgi verirmisiniz

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Eğer etkinlik sunuculara uygulanırda lazerler etkinlik kapsamında gelirse tahminimce kalıcı olacak diye düşünüyorum. Etkinliğin oynadığımız sunuculara gelmesini beklemekten başka seçeneğimiz yok şuanda :)

İyi forumlar.

9. -HAZELNUT-

-HAZELNUT- User

PET için olan lazer topu npc 500k mı vuracak? Etkinlik bittikten sonra npclere hasarı aynı mı olacak?

10. userqq

userqq User

Naptın dostum 500k vurur mu hiç :) 500 vuruyor etkinlik npc'lerine, diğerlerine 175.

11. -HAZELNUT-

-HAZELNUT- User

Eee ne anladım bu yeni etkinlikten boş hiç kendimizi kasmaya gerek yok. Herkese bol şans !

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  12. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Adam direkt sura üfledi gitii :) Nasıl bişey olmalıydı hocam

13. Quenn

Quenn User

eğer tüm etkinliklerlerde fazla vurmak için o lazer gerekecekse kasılır yoksa sırf bir etkinlik için lazer kasmaya gerek olması saçma gibi geldi bana

14. lllecelll

lllecelll User

pet için bu yeni lazer mi iyi yoksa 16 seviye prometheus lazeri mi?:confused.:

15. userqq

userqq User

Şu anki etkinlik için bu yeni lazer daha iyi, ama bence de sadece tek bir etkinlik için kasmaya değmez.

lllecelll bunu beğendi.
  16. Quenn

Quenn User

bence etkinlik için cephane olayına devam edilmeli etkinlik için ayrı bi lazer topu ne bilim olmaz ya :/ sürekli etkinlik için hangarda değiş vb
    sabit vurma olayıda yoktur gene değişkenlidir + / - heralde dimi bu toplar ?

17. Oyuna ilk başladığımda farklı lf-4 lazerleri vardı. Lf3 fulledikten sonra lf4 fullemek zorunda kaldım. Tam bunu yaptım oh bitti derken seviyesi ile uğraştım durdum. Hadi bunu da yaptım ardında prometheus lazeri çıktı. Daha hala pro lazerleri bitirmiş değilim ve şimdi de bu lazerler çıkıyor. Abi oyuna yeni lazer topu getirmeyin, yetişemiyoruz hele ki yeni başlamış birisi nasıl yetişsin. Oyunu zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Ne kadar etkili olur bu lazerler bilmiyorum ama bana göre boşa uğraş.

18. lllecelll

lllecelll User

oyun 2012de öldü zaten.

kasap5127 bunu beğendi.
  19. Konu kapanabilir teşekkürler

20. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.