Yeni lf-4 ler ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYAT tarafından 9 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HAYAT

HAYAT User

Arkadaşlar hangisini fullemek daha mantıklı ona göre yol izleyeceğim ? magma mı hiperplazmoit mi karasız mı ?

2. Hiper ve kararsiz gemi hiper diroit kararsiz

3. teletabi1

teletabi1 User

bence hiç uğraşma yakında yenisini çıkarırlar

4. Daha önceki konularda da bahsetmiştim kararsız LF-4 bir anlam ifade etmiyor. Hiperplazmoit dizmenizi tavsiye edebilirim. Diğer türlü ötekilerden dizmeniz vuruşunuzu %2.5 dolaylarında arttıracaktır ama Hiperplazmoitler ile 36 LF4 tamamladığınızda %18 darbe puanınız olacak. Siz karar verin.

5. şunu belritmek isterim bende 39 hiper var ancak bir konfi ağar bir konfi hafif yapınca hafife geçince darbe puanı düşüyor bende 20 hiper gerisini magma yapmak mantıklı olabilir

6. Haklısınız bu konuda ama savaşlara ağır konfide başlamak bu sorunu ortadan kaldıracaktır.

7. gemiyi full hp-lf4 yap, droidlere de hızda 9-10 hp-lf4 gerisi kalkan, ağıra da hıza koyduğun kadar hp-lf4 gerisi magma-lf4, pette full magma-lf4 böylece konfi değişikliğinde darbe etkilenmez, ben öyle yaptım.

8. Darky

Darky User

Burada kimse 16 lvl kararsız + hedef yardım ile vs atmamış belli. şuan yeni lf4 lere geliştirme gelmediği sürece kararsız lf4ler en fazla hasar veren lazerlerdir. ama sana önerim hp yapman. bir yandan da ufak ufak kararsız yaparsın. Şu da bir gerçek kararsızların artık son zamanları yavaş yavaş unutulacak yeni lf4lere geliştirme gelmesi ile birlikte.

9. Defalarca konuşuldu tartışıldı kararsızların vuruş ortalaması LF-4 ile aynıdır. Anlık yüksek bir değer görmeniz bir anlam ifade etmiyor. Hedef yardım miss vurmayı engellediği için kararsız ile bir bağlantısı yoktur.

10. Darky

Darky User

ben konuşmadan öte deneme yanılma ile bu sonuca ulaştım. benim konfim bu yöndedir. başkası nasıl dizer nasıl kullanır kendisine kalmış.

11. lllecelll

lllecelll User

Bende 21 hp var dediğin gibi konfi değişince darbem düşmüyor.darbe olayı düzeltildi diye biliyorum

12. Kararsız dizip 20 atış yapıp bu atışların ortalamasını çıkardım. Aynı şeyi LF-4 için de yaptım ortalamaları olması gerektiği gibi aynı çıktı. Boşuna masraf etmesin diğer arkadaşlar da.

13. gemiye 16 hp lf4.diroitlere 4* hp lf4,6* 16 lvl kararsız,10* magma lf4 koy; 80-90 tane atış dene;ortalamasını al; bana haber ver :D.(bende 16 lvl kararsız yok).

14. Ne yazık gereksiz gördüğüm için 16 level Kararsız'a sahip değilim. Ama bir şey fark edeceğini sanmıyorum.

15. Kararsız Lf-4 tercih meselesi, VS konusunda da anlık vuruştan daha kritik faktörler olduğunu düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz?
    :)

16. Kararsiz her yonden onde tamamen vurus dersen kararsiz ama gemi hp diroit kararsiz dengeli bir dagilim oluyor tavsiye dir

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  17. Merhaba,

Öncelikle konunuz uygun bölüme taşınmıştır, sohbetlerinize buradan devam edebilirsiniz.

Güncel olarak oyuncularımız Yeni LF4 lazerlerimize yoğunluk göstermektedir fakat hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip olduğundan sizin kullanış amacınıza göre değişecektir.

Kararsız LF4 'leri geliştirdiğimizde vuruş olarak en yükseği elde edebileceğimiz lazerdir fakat bu sürekli aynı düzende vurmamaktadır, adı üstünde kararsız olduğundan farklılık göstermektedir.

Hiperplazmoit LF4'ler darbe puanınıza extra katkı sağlayacağından hem kişisel hemde özellikle grup savaşlarında faydasını göreceksinizdir.

Magma LF4'ler ise oyunculara daha fazla vuruş elde ettiğinden gene tercihen bunuda kullanabilirsiniz, kararsız ile arasında ki farka gelicek olursa en yüksek vuruşu elde edemesede düzenli sabit vuruş göreceğinizden farklılık gösterecektir.

İyi forumlar dilerim..

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.