Bug / Oyun hatasi yeni lf4 bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (_тяαкуαℓı_) tarafından 12 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiğim kadarıyla yeni lf4 lerden 1 tanesini birleştirmek için geliştirmesiz olan lf4 ihtiyacı duyuyoruz. yani geliştirmeli lf4 leri saymaması gerekiyor ancak kullanmadığım 2 tane 16 seviye lf4üm var birleştirme kısmında yeni lf4e tıkladığım zaman 2 tane lf4 var gözüküyor yani 16 seviye lf4 leri sayıyor. kısacası birleştirsem geliştirmeli lf4 yanacak. buna acilen bir çözüm getirilmeli eskiden böyle değildi.

[​IMG] [​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2018
  2. Gelistirme olmayanlari veya en dusuk gelistirme olani cikar gemiden o zaman onceligi ona verecek

JUPlTER bunu beğendi.
  3. odun_adam

odun_adam User

Eğer gelişmiş lf-4 lerin fazla var ve gitmesini istemiyorsan gelmişmiş olan lf-4 leri kullanmadığın bir geminin içine yerleştir o zaman bişi olmaz

RAMMFİRE bunu beğendi.
  4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim. Bu sorunu Support ile paylaşınız.

iyi forumlar.

5. arkadaşlar iyi niyetinizi anlıyorum fakat ben bunun zaten farkındayım ne yapabileceğimide iyi biliyorum, ayrıca supportada yazmış bulunmaktayım. burda maksadım forumu takip eden arkadaşların bu sorundan haberdar olmaları. konu kilitlenebilir.

GREED bunu beğendi.
  6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için Teşekkürler. Konunuz isteğiniz üzre kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.