Yeni LF4 ile ilgili soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EnginDemirel07 tarafından 13 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Şimdi Normal LF4 ile 3 tane yeni gelen LF4 ler var. Bu normal LF4 leri 16 seviye yaptığımızda Hiperplazmoit LF4 e çevirmek istediğimde 16 seviye olarak mı dönüyo yoksa tekrar 1 seviyeden mi başlıyor?

2. __40__

__40__ User

1 seviye

3. O zaman çok saçma normal LF4 ü geliştirmek

4. __40__

__40__ User

artık herkes botla full olduğu için bu lf 4 lerde gelecek 1 2 k hasar bile seprom ve desteklerle artırılabilecek.Bu da vs lerde işe yarayacaktır.

5. Hocam yeni LF-4ler zaten 16.seviye gelişmiş lf4 gücündedir. Moderator link koyarsa oradan da bakabilirsiniz 212 hasar + 3 yeni ozellik. Şahsen ben hp öneriyorum.
    Edit:200 vuruş 1.seviye lf4. 200×%6=12.
    16.seviye yaptığınızda %6 ek hasar vermektedir. Keyifli oyunlar:)

6. Ee o zaman yeni LF4 ler geliştirme olmuyor mu ?

7. Maalesef. Zaten gelişmiş lf4 gücünde. Ek olarak 3 yeni özellik (tercihine bağlı) kazandırıyor.
    Edit:moderator gelip link koyarsa sevinirim S.S.S. Yeni LF4

8. Şimdi oldu o zaman anladım sağolasın

Ama şöyle birşey olursa daha avantajlı olmaz mı normal LF4 ü hiç geliştirme yapmadan 1 seviye iken hiperplazmoite çevirdiğimizde geliştirme için uri harcamamış oluruz doğru mu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Haziran 2018
  9. Kesinlikle. Zaten geliştirmesiz lf4ler dönüştürülüyor çoğunlukla.

10. Çok sağolun

11. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Siz aranızda halletmişsiniz ama :D

[​IMG] Magma Sondası – PvP Sadece PvP için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Yansıma Sondası – PvE Sadece PvE için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Hiperplazmoit – HP 212+ Lazer başına %0.5 DP desteği vermektedir.

Aklınıza takılan başka soru var ise sorabilir veya buradaki S.S.S'den yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar..

12. TC-BURSA

TC-BURSA User

O değil de hala bug ile yapılan Lf4ler Ne olucak yani biz para verip kutu alıp acalım boş cıksın adamlar gitsin bug ile 500 er tane yeni lf 4 dizsin ? Banlanmalar gelcek mi acaba ?

13. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Bug yapanların bug yolu ile elde ettikleri LF-4 ler hesaplarından silinmiştir.

İyi forumlar...

BABAKURT, lllecelll ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  14. Bu %5 hasar desteğide tüm gemiyi ve diroitleri mi dizmek gerekiyor hiperplazmoitte lazer başına diyo da diğerlerinde herhangi birşey yazmıyor

15. -Paradise-

-Paradise- Guest

%5 nerede görüyürsunuz acaba merak ettim :D

16. Hahaha oruçlu böyle oluyor pardon +5 miş

17. WolfWar

WolfWar User

16 seviye bir lf4 212 vurur yeni gelen lf4 lerde zaten 212 vuruyor yanında da hp veriyor yani 16 seviye lf4 ile vuruşu aynı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.