yeni lf4ler g.dosyası azaltılsın.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **_GüNeY_KoReLi_** tarafından 27 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni lf4ler g.dosyası azaltılsın mı

1. evet

oy sayısı 9
    69,2%
  2. hayır

oy sayısı 4
    30,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlıktada belirtiğim gibi yeni lf4ler için lf4 başına istenen 400 günlük dosyası ya azaltılsın yada kaldırılsın gerçekten 1 lf4 için 400 günlük dosyası çok fazla hiç olmasa lazer başına 50 günlük dosyası olabilir..

2. Olumlu oy kullandım ama şunu belirtmekte fayda görüyorum. Normal lf4'leri 16. seviyeye yükseltirken harcadığımız parayı günlük dosyasına veriyoruz. Yeni lf4'lerin ekstralarına ulaşmamız da cabası. Darkorbit bu konuyu gerçekten iyi planlayıp güzel uygulamış.

**_GüNeY_KoReLi_** ve lllecelll bunu beğendi.
  3. lllecelll

lllecelll User

yenileri geliştirmeye açılırsa sıkıntı olur:rolleyes:
    yani her halükarda zarar.

Son düzenlenen: 27 Ocak 2018
  4. Yazdığımı yanlış anlamışsınız. Ben sadece Darkorbit'in eski lf4'lerin geliştirme fiyatını hesaplayıp, yeni lf4'lerde ki dosya miktarını o'na göre belirlediğini söyledim.Konu da zaten dosya miktarı üzerine açılmış bulunuyor.

5. lllecelll

lllecelll User

yazdığını anladım ben. bende diyorum ki geliştirmeye açılırsa yenileri onlara uridium harcamak zorunda kalacaz eski lf4lere nazaran daha masraflı bilmem anlatabildim mi?

6. 31.05.2013

31.05.2013 User

lazer başına 50 çok az fakat 400 cok fazla 200-250 civarı daha güzel olur bence.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  7. oda olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.