Öneri Yeni MAP

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 2 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce yeni MAP olmalı mı?

1. Evet

53,1%
  2. Hayır

32,7%
  3. Geliştirilmeli

14,3%
  1. Arkadaşlar oyunun sıkıntılı olduğunu biliyoruz.

Oyunda milyarlarca sorun/sıkıntı varken oyunda en zevk aldığımız şeylerden biri olan savaşı düzgün bir şekilde savaşamıyoruz.

Oyun kalıcı olarak düzelene kadar en azından 4/6 haritası olmasını ve burada 1 tane olsa bile npc olmaması ve sadece bu haritaya özel 1 günde 6 saat aralığıyla 4 reset atılması her sabah bakım yapılması istiyorum.

Bu konuda sizleri ankete davet ediyorum.

2. katılıyorum oyum olumlu

3. Hayır oyunu kullanan kişiler sebeplerini yazabilir mi cidden merak ediyorum yani belki mantıklı açıklaması vardır.

Yada ne bileyim farklı bir bakış açısıyla bakıyorsun ama merak ettim sebebini açıklarsa sevinirim.

4. Ben oy kullanmadım, sebebi ise dediğin gibi oyunda bir sürü sorun varken onlar düzeltilmeden teknik ekibin böyle bir harita oluşturarak zaman kaybetmelerini istemiyorum (pvp ile ilgim olmadığı için bencil davranmışta olabilirim). Eğer dediğin gibi bir harita oluşturacak kapasiteleri varsa bunu oyundaki sorunları düzeltmeye harcamaları lazım.

lEfe bunu beğendi.
  5. cabbarşah

cabbarşah User

Daha doğru düzgün tek bir güncelleme, reset atılamıyorken diğer haritalardan ayrı tutulacak bir haritayı bigpoint maalsef yapamaz.

6. türk1453*

türk1453* User

10 kişi evet demiş 8 kişi hayır sen 10 kişinin neden evet dediğini merak etme 8 kişinin neden hayır dediğini merak et ayrıca 4 kişide gelişmeli demiş benle birlikte 6 mesaj yazılmış 2 si sana ait birisi oy kullanmamış. biriside sana katılıyorum oyum olumlu demiş niye olumlu onuda merak etmemişsin ama hayır diyenleri merak etmişsin.bende oy kullanmadım ama hayır diyenlerin neden hayır dediğini harfiyen anlıyorum eğer maksat oyunu oynamak keyif almak ve ayakta tutmaksa bence hayır denmeli.

7. Bu oyun zaten düzelmeyecek.

En azından gelecek reset ile oyun düzgün çalışabilir.

Geliştirilmeli diyenler keşke buraya yorumlarını yazsalardı.

8. ONURBEY

ONURBEY User

İyi günler;

Oyunda o kadar sorun varken, sizin oyundan bir şeyler istemeniz çabalamanız ne kadar anlam ifade ediyor bilemiyorum,

İyi niyetli olabilirsiniz ama;

Bütün bu önerilerinizin yerine getirildiğini varsayalım, oyunda bu kadar bot bug varken, sizce bir anlamı olacak mı ???

Dürüst emeğiyle helal parasıyla oynayan bütün oyuncular ( bende dahil ) bıraktık, bırakıyoruz.

Bu önerileriniz ( eğer uygulanırsa ) botçu ve bug uygulayanlarla oynayarak mı zevk alacaksınız ???

Kesinlikle bir tane bile yenilik, etkinlik getirilmeden, tüm bot kullananlar, bug yapanlar tespit edilip,

Hayaligenc yöneticimizin söylediği gibi; "bu hesaplar perm banla banlanmalıdır ve tüm Türk oyuncularımız ve biz bunu beklemekteyiz"

Derhal perm ban uygulanmalıdır.

İşte o zaman sizin önerilerinize evet denilebilir.

Saygılarımla.

9. Onurbey tek bir soru soracağım?

Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz ve düzelen bir şey gördünüz mü?

Cidden merak ediyorum belki kaçırdım gözümden.

Bu oyun böyle olacak kalıcı olarak bende inanmaya başladım.

En azından savaşan oyuncular için yol bulmaya çalışıyorum.

10. ALDEBARAN.

ALDEBARAN. User

Çoğu kişinin işine gelmiyor, hayır basmak zevk veriyor onlara o yüzden Keşke kendileri de oyunu geliştirme adına bir fikir sunsalar ama yok sadece sebepsiz hayır basıyorlar ne yazık ki.

11. ONURBEY

ONURBEY User

İyi geceler;

2008 yılından beri aynı gemi ile oynuyorum.

Bu oyunda çok güzel şeyler yaşadım ben, ailecek oynuyorduk bu oyunu, o zamanlar şirket savaşları vardı, haritamıza girmek her baba yiğidin harcı değildi. Görev yapacaksa izin alırdı. SAYGI vardı SEVGİ vardı, bug yok denecek kadar azdı, bot kullanan da kendini hemen belli ediyordu.

Ama zamanla oyun bozuldu, küfürler haddini aştı, ailem bırakmak zorunda kaldı, ben hem emek hem de iyi paralar harcadığım için bu zamana kadar dayandım.

Yani bir zamanlar DARKORBİT daha iyiydi.

Bu açıklama birinci sorun için, sanırım fazlasıyla yeterlidir. Gözden kaçırdıysan eğer !!!!

Bu oyun böyle olmayacak kalmayacak, ben inanmıyorum, çünkü GİŞ kuralları elbet bir gün işleyecek. Ya da kapanacak.

Bu kadar botçunun, bug kullananların arasında oynamayı tercih ediyorsan, sadece TUHAF demekle yetineceğim.

En azından savaşan oyuncu mu, aynı oyundan bahsettiğimizden emin misin ? eliyle emeğiyle oynayan kaç oyuncu kaldı :( :( :(

Umarım sizi yeterince aydınlatmışımdır !!!

Saygılarımla.

12. tryhardD

tryhardD User

Bu oyun maalesef fazladan bir haritayı daha kaldıramaz, ellerindeki pvp haritalarına dediklerini yapmayı deneyebilirler diyeceğim de ona bile üşenir onlar...

Shirei bunu beğendi.
  13. Eskiden zaten güzeldi kimse inkar edemez.

100vs100 veya daha üstü şirket savaşları vardı.

Görev bitireceği zaman dış şirket izin isterdi hepsi güzel.

Şu an ki oyunda iyi ama iyi modülün varsa :D Eskisinin yerini tutmaz tabi.

Darkorbit kendi otosunu yayınlamadığı sürese devam edecek zaten.Kendileri çıkarsa ve günde max 5 saat çalışabilse iyi olur ama haritalarda 365 gün kasılan gemiler var.Elektrik modem gitmediği sürece böyle devam ediyorlar benim bu duruma ne yapmamı bekliyorsun botçular yüzünden oyunu mu bırakayim?

Bir sorun 2 yıldır düzeltilemediyse kusura bakma ama bu oyun düzelmesi yazın kış yağmasını beklemek gibidir.

Bir umut unıty bekliyoruz işte.

Edit Ayrıca 2 yıl içinde düzelecek bir şey gösterememişsin ;)

Yeni map yerine 4 4 aynı şekilde yapabilirler.

NPC olmasın günde 3-4 reset gelse belki düzelebilir.

14. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Yazılım ve programlama bilmediğin çok belli oluyor, yeni harita açılmasıyla oyun akışınının ne alakası var bilhassa servere fazla yük bineceği için diğer haritalara da eksi yönde yansır. Konu bilinçsiz bir amaçla açılmış.

türk1453* bunu beğendi.
  15. Herkes yazılımı bilecek diye bir şey yok :D

Sadece fikir amaçlı yazdım hee dediğin gibi fazla yük binecekse bunu 4 4 haritası uygulanabilir.

Seçeneklerde geliştirilebilir boşuna değil ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2021
  16. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Konunuz an itibari ile Index bölümüne eklenmiştir. Diğer arkadaşlarımız tarafından gerekli desteği görmesi halinde düzenli olarak raporlanacaktır.

Konuları amacı dışında kullanmamaya özen gösteriniz. Beğendiğiniz bir fikre destek vermek veya beğenmediğiniz bir fikri tatlı bir dille eleştirmek zor bir şey olmasa gerek. İlgili kişilere gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Tekrarı halinde konuyu kapatacağım.

İyi Forumlar.

17. Konuyu kapatacak bir şey yok.

Tartışmaya bile girmedim.

18. 54rapy54

54rapy54 User

Arkadaşın dediği gibi yeni map açılabilir mesela şöyle olabilir en düşük 7 seviye gemi ile girilebilir npc yok hiç kimse bir başkasına saldıramaz grup talebi gibi savaş talebi gönderilerek en az 1vs1 en fazla 4vs4 kişi ile savaşılabilir hem izleyenler hem de savaşanlar için güzel olur hem de insanlar kendi seviyesinde ki savaş isteklerini kabul edip savaşabilirler savaş talebini kabul ettikten 5 an yada 10 saniye içinde savaşa başlanabilir telefondan yazıyorum yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın

19. türk1453*

türk1453* User

sen anlamadın üstadım savaşan dedi emeğiyle savaşan demedi.

20. ONURBEY

ONURBEY User

İyi geceler;

Bu oyunu bırakanlar; botcu, bugcu, küfür, adaletsizlik ve oyunun gittikçe kötüye gitmesinden dolayı bıraktılar.

Saygılarımla.

Sayfayı Paylaş