Öneri Yeni MAP

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 2 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce yeni MAP olmalı mı?

1. Evet

53,1%
  2. Hayır

32,7%
  3. Geliştirilmeli

14,3%
  1. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

bkz: Ben bıraktım, 1 hafta yaklaşık oldu diyebiliriz forumu takip ediyorum yine sizleri böyle bu kadar sorunla cebelleşirken görmek kendimi hatırlatıyor bazı zamanlar vs atıyorum gemi yatıyor genel de isteyenle vs de atarız öylesine amaaa tabi oyun kötü değilse ki ne mümkün böyle bir şey :)

2. ONURBEY

ONURBEY User

İyi günler;

Artık bende bıraktım, sadece açıyorum bakıyorum değişen bir şey yok kapatıyorum, seyir defterimde sadece, günlük giriş bonusunu aldın yazıyor.

Bu kadar botun bugun içinde oynamak, :( :( :(

2008 yılından beri oynadığım, emek verdiğim, iyi paralar harcadığım gemim için az çok mücadele veriyorum o kadar :( :( :(

Saygılarımla.

JαbbαŔ bunu beğendi.
  3. Bence direkt 4-1, 4-2, 4-3 kaldırılmalı ve sadece 4-4 olmalı orada da tek bir npc bile olmamalı.

4. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Bizim klan 40 civarı kemik sayısı vardı geçen sene 20 den fazla kişi bıraktı bu sene de benimle birlikte bırakanda çok oldu şuan 5 6 kişi aktif oyuncu kaldı, wp grubunda hala daha konuşuyoruz ama artık darkorbit konuşmuyoruz. Kendi kafasına sıktı diyebiliriz kısaca

artık hiçbir şeyin bir önemi yok :D

Sayfayı Paylaş